Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan’ın Darmaduman setinden, darmadağınık halleri!

Hafsanur Sancaktutan’ın Darmaduman setinden, darmadağınık halleri!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Son Yaz dizisinde oynadığı Yağmur karakterinin ardından kariyer basamaklarını hızla tırmanmaya başladı genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan! Gülperi dizisinden sonra Aşk Ağlatır ile dikkatleri çekmişti ama Son Yaz, oyuncunun hayatında yeni bir sayfa açmasını sağlayan yapım oldu…

Son dönemin başarılı, gözde ve popüler genç oyuncularından birisi haline geldi Hafsanur Sancaktutan! Özellikle son dönemde Disney Plus’ta yayınlanan Dünyayla Benim Aramda dizisiyle birlikte ismi giderek daha çok konuşuluyor!

Demet Özdemir, Buğra Gülsoy ve Metin Akdülger ile başrolünde yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisinde oynadığı Sinem karakterini büyük başarıyla canlandırıyor oyuncu! Başlangıçta silik bir tip gibi görünen Sinem’in giderek hırslı ve cesur bir kişilik olmaya başlamasıyla dizideki rolü de daha çok ön plana çıktı.

Başarılı performansı ile beğeni toplayan oyuncu, şu sıralarda da Fox TV’nin yeni dizisi Darmaduman ile anılıyor! Tanıtımı yayınlanan ve büyük merakla beklenen dizide Mert Yazıcıoğlu, Aslıhan Malbora ve Aytaç Şaşmaz ile başrolü paylaşan Hafsanur Sancaktutan, dizinin setinden zaman zaman yaptığı paylaşımlarla da dikkat çekiyor.

90’lara damgasını vuran Beverly Hills 90210 isimli ABD dizisini uyarlaması olan ve Ay Yapım’ın imza attığı Darmaduman dizisinin setinden gelen oyuncunun son pozundaki komik hali hayranlarını güldürdü.

Hafsanur Sancaktutan'ın Darmaduman setinden, darmadağınık halleri! 7

Gecenin bir yarısı çekilen pozunda oyuncunun sette çekim sırasını beklediği ve bu esnada da üşümemek için üzerine bir sabahlık giydiği görülüyor. Çantasını da kuşağına bağlayan Hafsanur Sancaktutan’ın bir şeyler yediği o pozuyla kendi dalgasını da geçmesi hayranlarını daha çok güldürdü!

Hafsanur Sancaktutan, bu eğlenceli pozuna “Kış kreasyonum, geceler, uzunca geceler” notunu düşüyor! Çekimlerin gece yarılarına kadar sürdüğü ve zor ancak keyifli bir süreç yaşandığına da böylece ortaya koyuyor Sancaktutan…