Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde pastadaki detayı gördünüz mü? Ceylin bile ayrıntıya dikkat çekti!

Yargı dizisinde pastadaki detayı gördünüz mü? Ceylin bile ayrıntıya dikkat çekti!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yargı dizisi, yaz arasından sonra yine izleyicilerin merakını arttıran bir bölümle ekrana geldi. 35. bölümüyle Pazar akşamı yayında olan Yargı, izleyici tarafından beğeniyle izlendi. Yeni sezon ilk bölümde bazı isimlerin diziden ayrılışı ile birlikte yeni karakterlerin de diziye dahil olduğu görüldü. Ceylin ve Ilgaz’ın arasında ne yaşandığı, 6 ay sonra olayların neden çığırından çıktığını ise yavaş yavaş izleyeceğiz!

Sezon finalinde elinde kanlı bıçağı ile kaçan, Eren’in yakalayıp “Ilgaz Kaya’yı neden öldürdün?” sorusu herkesi şaşkına çevirmişti. Şoka giren ve “Ilgaz ölemez, ben başka birini öldürdüm” yanıtı da Ceylin ve Ilgaz arasında ne yaşandığı, olayların buraya nasıl geldiği konusunda kafaları karıştırmıştı.

Yeni sezon ilk bölümde mutlu evlilikleri ile dikkat çeken çift, Ceylin’in doğum günü partisinde yakınlarıyla buluştu. Eğlenceli geçen gecede Ceylin, pastadaki mumları üflerken “Çok güzel pasta” diyerek pastanın üstündeki ayrıntılara dikkat çekti.

Yargı dizisinde pastadaki detayı gördünüz mü? Ceylin bile ayrıntıya dikkat çekti! 9

“Çantaya bak. Kulaklığımı da unutmamışsınız” diyen Ceylin, dizinin yeni bölümünde pastadaki sevimli detayları da izleyici ile paylaştı tek tek. Yargı dizisinin avukatı Ceylin için yapılan pastada cübbesi, ceketi ve çantasının yanı sıra telefonla konuşurken sürekli kullandığı ve birbirine dolanmış ipi ile dikkatleri çeken kulaklığı da ayrıca özenle yapılmıştı.

Yargı dizisinde pastadaki detayı gördünüz mü? Ceylin bile ayrıntıya dikkat çekti! 10

Pastadaki gülümseten detaylara dizide Ceylin’in de ayrıca atıfta bulunuyor olması ile o sahneye de ayrı bir keyif katıyordu… Dizinin resmi sosyal medya hesabından da Ceylin’in doğum günü kutlandı! 18 Eylül dizinin yeni sezon başlangıç günü, Ceylin’in de doğum günü olarak kutlanırken “İnsan yanında sevdikleri olunca daha güçlü, daha güzel! Mutlu yaşlar Ceylin” notu düşüldü…

Yargı dizisinde pastadaki detayı gördünüz mü? Ceylin bile ayrıntıya dikkat çekti! 11