Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinde savcı, yeni projede mafya lideri! Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek!

Yargı dizisinde savcı, yeni projede mafya lideri! Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancoğlu, yeni projesi ile Hollywood’un kapılarını açmayı başardı. Ünlü yönetmen Guy Ritchie’nin Türkiye’de Servet Operasyonu olarak çevrilen Operation Fortune filminde rol alan Kaan Urgancıoğlu, bambaşka bir deneyim yaşadı.

Guy Ritchie gibi sıra dışı bir yönetmen ile çalışma deneyiminin yanı sıra, aksiyon filmlerinin en önemli aktörlerinden Jason Statham ile aynı sahnede rol alma deneyimi de yaşayan Kaan Urgancıoğlu, hayranlarını şaşırtacak bir rolde yer aldı.

Aksiyon sahnelerinin çekimlerinin yapıldığı Aspendos’ta dev bir plato inşaa edilirken, Kaan Urgancıoğlu, kendi rolünü şöyle anlattı: “Casa, Ukraynalı bir karakter ve silah ticareti yapan bir mafya lideri. Bu kadar tehlikeli bir iş yapmasının yanında mizahı da oldukça kuvvetli bir karakterdi.”

Yargı dizisinde Savcı Ilgaz karakteri ile adalet dağıtan birisini canlandıran Kaan Urgancıoğlu, yeni film projesinde ise tam zıttı bir karakter ile herkesi şaşkınlığa uğratacak. Bir mafya lideri olarak hayranları ünlü oyuncunun yeni rolünü çok ilginç bulacaktır.

130 milyon doları geçkin bütçesiyle son dönemlerin en yüksek bütçeli yapımlarından olan Operation Fortune’nin set sürecinde de Kaan Urgancıoğlu yepyeni deneyimler yaşadı.

Yargı dizisinde savcı, yeni projede mafya lideri! Kaan Urgancıoğlu herkesi şoke edecek! 7

Guy Ritchie gibi bir yönetmen ile bir arada olmanın farkından bahseden oyuncu, “Sete gidince de anladım ki Guy Ritchie filmi çekerken yeniden yazan bir yönetmen” ifadesini kullandı.

Bu film projesi ile Hollywood’un kapılarını da aralayan Kaan Urgancıoğlu, Türkiye’deki çekim şartları ile farkını da şu sözlerle ortaya koydu:

“Aslında majör farklar yok. Hollywood’da set süresinden çok, set öncesi ön hazırlık çok zaman alıyor. Biz daha kısıtlı bir zaman diliminde çalışıyoruz. Onlar daha geniş bir zaman dilimine sahipler. Yoksa işin yapılışı zaten özünde hep aynı.”

Kaan Urgancıoğlu, filmin Türk versiyonu için de kendi dublajını kendisi yaptı. İngilizce olarak oynadığı rolün dublajını yapmanın zorluğuna dikkat çeken oyuncu, “Benim için bir ilk oldu, insanın kendisine dublaj yapması çok zor derler, gerçekten zormuş. İnsanın kendini izlemesi bile zaten tedirgin olmasına yetiyor” açıklamasında bulundu.