Ana sayfa Dizi Haberleri Ramo dizisinin kurtarıcısıydı, şimdi de Sıfırıncı Gün dizisine el attı!

Ramo dizisinin kurtarıcısıydı, şimdi de Sıfırıncı Gün dizisine el attı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – tv8 ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşmakta olan Sıfırıncı Gün dizisi etkileyici bir aksiyon projesi olarak dikkatleri çekiyor. Engin Öztürk ile Aybüke Pusat ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin 3. bölümü de yayınlandı. Aksiyon sahneleri ile öne çıkan ve hikayesiyle de izleyenleri şaşırtan bir dizi olarak Sıfırıncı Gün, hedeflediği yüksek reytinglere ulaşamadı.

Dizinin reytinglerde yaşadığı sıkıntı izleyenleri bir hayli üzüyor. Zira çok etkileyici bir oyuncu kadrosu bir araya geldi ve hikayenin de izleyenleri kendisine çektiğini söylemek lazım. Basına yansıyan haberlere göre Sıfırıncı Gün dizisinde yönetmen değişikliği yaşandı.

Polisiye aksiyon türündeki dizide Süleyman Mert Özdemir koltuğunu M. Çağatay Tosun’a bıraktı… Çağatay Tosun en son atv ekranında yayınlanan Yalnız Kurt isimli aksiyon dizisinin yönetmeniydi.

Daha önce de Ramo isimli Murat Yıldırım ile Esra Bilgiç’in başrolündeki dizinin ikinci sezonunda yönetmenliği devralan Çağatay Tosun, aksiyon sahnelerini çok başarılı şekilde çıkartınca dizi bir anda reyting patlaması yapmıştı.

Ramo dizisinin kurtarıcısıydı, şimdi de Sıfırıncı Gün dizisine el attı! 4

Çağatay Tosun’un aksiyon konusunda büyük bir deneyimi ve farklı uygulamaları var. Bu durum da izleyicilere seyir zevki konusunda önemli fırsatlar sunuyor.

Sıfırıncı Gün dizisinin güçlü kadrosu ve etkili hikayesi artık aksiyonu çok iyi bilen bir yönetmen ile buluşmuş oldu. Bu durumun dizinin ilerleyen haftalarda daha çok gündeme gelmesi ve daha iyi izlenme oranları elde edilmesini tetiklemesi bekleniyor.

Hatırlanacağı gibi Çağatay Tosun ile Yiğit Özşener, Ramo dizisinde de bir arada çalışmıştı. Şimdi bu ikili Sıfırıncı Gün dizisinde de buluşmuş oldu.

Berk Cankat, Damla Colbay ve Sarp Akkaya gibi önemli isimlerin de kadrosunda yer aldığı macerası yüksek olan Sıfırıncı Gün dizisinin bu değişiklikten sonra daha iddialı bir çıkış yapması bekleniyor.