Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinde zaman sıçramaları izleyicinin aklını karıştırdı! Ceylin neden katil oldu?

Yargı dizisinde zaman sıçramaları izleyicinin aklını karıştırdı! Ceylin neden katil oldu?

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi, dün akşam 29. bölümüyle ekrana geldi. Yargı’nın yeni bölümü beklendiği gibi pek çok hareketli ana sahne oldu. Bölüm sonunda yaşanan, günümüzden 6 ay sonrayı gösteren zaman sıçraması izleyici şaşırtan bir sahneyle sona erdi ve “bu nasıl bir bölüm sonu” dedirtti.

Senarist Sema Ergenekon’un güçlü kalemini bir kere daha konuşturdu ve izleyiciyi yeni bölümle ekrana kilitlemeyi yine başardı. Ceylin’in babasının ölümünün gerçek sebebini öğrenmesi ve hem Çınar ile hem de Metin komiser ile yüzleştiği sahneler duygu yüklü anlar olarak izleyicide derin izler bıraktı.

Ceylin’i canlandıran Pınar Deniz, bu acı dolu sahnelerde gösterdiği performansla yeni bölüme damgasını vururken Kaan Urgancıoğlu’nun hayat verdiği Ilgaz’ı sevdiği kadının yanında olmak için verdiği olağanüstü çabayı izledik. Bir yanda kanından, canından olan kardeşi ve babası varken diğer tarafta sevdiği kadın Ceylin ile dengeyi iyi kurmaya çalıştı.

Yargı dizisinde zaman sıçramaları izleyicinin aklını karıştırdı! Ceylin neden katil oldu? 8

Her ne kadar Ceylin’in babası Zafer’in Çınar’ı takip etmesi ve kızının öcünü almak istemesi olayları bu noktaya getirmiş olsa da bunun Ceylin’in anlamasını beklemek pek mümkün değildi.

Dizinin yeni bölümü geçmişteki bir vaka üzerinden başlamış ve günümüze dönülmüştü. Bu yaşanan olayların sonunda Ceylin Ilgaz’dan bir karar vermesini istedi ve dizide bir zaman sıçraması daha yaşandı. 6 ay sonraya gidildiğinde Ceylin’i elleri, üstü başı kanlı olarak ofisine girerken gördük.

Yargı dizisinde zaman sıçramaları izleyicinin aklını karıştırdı! Ceylin neden katil oldu? 9

Bir süre sonra da Eren komiser kapıya dayandı. Bu sırada toparlanmaya çalışan, elini yüzünü yıkayan Ceylin çantasında bir bıçak çıkardı. Dizi yine ters köşe yaparak, akıllarda “Ceylin, kimi bıçaklamış olabilir?” sorusuyla sona erdi.

Şimdiden ön izleme sahnesi ve fragmanları merakla beklenmeye başlayan 30.bölüm çok ilginç anlara sahne olacak gibi görünüyor. Bu sahne üzerine sosyal medyada da birçok teori üretildi ve üretilmeye devam ediyor.

Başrollerde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber; Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Arda Anarat, Zeyno Eracar, Uğur Aslan gibi önemli isimler dizinin kadrosunda bulunuyor. Yargı yeni bölümleriyle her pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de!