Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisindeki Ceylin karakterinin Pınar Deniz için artık anlamı çok büyük!

Yargı dizisindeki Ceylin karakterinin Pınar Deniz için artık anlamı çok büyük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Deniz, senarist Sema Ergenekon ve yönetmen Ali Bilgin ile birlikte İstanbul Teknik Üniversitesi’nin sosyal medya ödülleri törenine katıldı. En iyi kadın oyuncu seçilen Pınar Deniz, ayrıca rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu’nun ‘en iyi erkek oyuncu’ seçilmesinin yanı sıra, Yargı’nın da ‘en iyi dizi’ olarak taçlandırılmasının sevincini bir arada yaşadı.

Avukat Ceylin karakterinin kendi kariyeri açısından çok özel bir karakter olduğunu dile getiren Pınar Deniz, bunun sebebini şu sözlerle anlattı: “Farklı bir proje oldu benim için. Bu kadar bir karakteri uzun uzadıya ve bu kadar saatte var etmemiştim. O yüzden benim için çok özel oldu. Hep özel kalacak Ceylin.”

Kanal D’de pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisinde tüm oyuncuların hikayelerinin çok iyi olduğunu belirten Pınar Deniz, dizinin gücünün de bu olduğuna vurgu yaptı. Yılbaşı yaklaşırken Yargı dizisinin kısa bir süre çekimlere ara vereceği de ortaya çıktı. Pınar Deniz, bu arada doğa ile iç içe olabileceği bir tatil yapmak istiyor.

Yargı dizisindeki Ceylin karakterinin Pınar Deniz için artık anlamı çok büyük! 7

Oyuncu, kendisini doğa içindeyken mutlu ve iyi hissettiğini belirtti. Pınar Deniz, 2021 yılında birçok şey öğrendiğini ve kendisini daha iyi tanıdığını belirtti.

Oyuncu, “Hayır demeyi öğrendim. Çok diyemiyordum. 2021’de hayır demenin kötü bir şey olmadığını öğrendim. Kendimi daha iyi tanıdığım bir yıl oldu. 2021’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

2022 yılında dünyanın sadece insanlardan ibaret olmadığını anladığımız, doğaya, hayvanlara ve kadınlara saygı duyulan bir yıl olması dileğinde bulundu.