Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu takdir toplayan yeni projesiyle gündemde!

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu takdir toplayan yeni projesiyle gündemde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Başak Gümülcinelioğlu, Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir kariyer çıkışına imzasını attı ve ardından da Yargı dizisindeki Neva karakteri ile milyonları etkilemeyi başardı.

Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen ve yeni projeler ile de hayranlarını şaşırtmaya devam eden oyuncu, sokak hayvanları için Onedio’nun youtube kanalı üzerinden bir programa başladı. Başak Gümülcinelioğlu, Sen Çal Kapımı dizisinde birlikte rol aldığı Çağrı Çıtanak ile sette başlayan arkadaşlığı aşka dönüştürmüştü. İki ünlü isim, sokak hayvanları için farkındalık yaratmaya çalıştıkları program ile takdir topladı.

Başak Gümülcinelioğlu, bir hayvanı aile bireyi gibi konumlandırıp onunla hayatı paylaşmanın önemine işaret ederek, şöyle konuştu: “Türkiye’de evlerde 4 milyon kedinin, yaklaşık 1 milyon köpeğin sahipleri ile birlikte yaşadığı tahmin ediliyor. Bir kediyi, bir köpeği, bir kuşu seçerken, o hayvanın ırkı ile ilgili ve kişiliği ile ilgili bilgi sahibi olmak çok önemli. İşte biz bu programda hem can dostlarımızın ırklarını hem de karakter özelliklerini tanıyacağız.”

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu takdir toplayan yeni projesiyle gündemde! 7

Programın açılışı olması nedeniyle kendi ailesini tanıtan Başak Gümülcinelioğlu, sevgilisi Çağrı Çıtanak ile iki köpeğini ilk programına konuk aldı.

Ajan ve Martı isimli iki köpeğini izleyicilere tanıtan ünlü oyuncu, onların karakterleri ve ırkları hakkında da bilgiler sundu.

Çağrı Çıtanak ile Başak Gümülcinelioğlu ikilisi bu programda sempatik halleri ile göz doldururken, izleyicilerden de sokak hayvanları için mama desteğinde bulunmaları çağrısını yaptı.

Oyuncu Çağrı Çıtanak, sevgilisinin böyle bir programa başlaması ve sokak hayvanlarının sorunlarını dile getirmeye aracı olması nedeniyle çok memnun olduğunu ifade etti.

Sevgilisini öven Çağrı Çıtanak, “Böyle bir şeye aracı olduğun için, böyle bir yapım olduğu için, böyle bir işe girişildiği için tüm sokak hayvanlarına yardımcı olan herkes adına ilk programa konuk oldum” diye konuştu.

Çıtanak’ın uğradığı bir köpek saldırısı sonrasında bunu fobiye dönüştürdüğü de ilk kez programda ortaya çıktı. Hayvan fobisi olan ve onları nasıl seveceğini bilemeyenleri örnek olması adına konuyu gündeme getiren Başak Gümülcinelioğlu, sokak hayvanları için ortaya koyduğu çabayla da hayranlarından takdir topladı.

Programı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.