Ana sayfa Dizi Haberleri Akın Akınözü ile Talat Bulut ikilisi yeni dizide yeni çıkış arıyor!

Akın Akınözü ile Talat Bulut ikilisi yeni dizide yeni çıkış arıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hem Talat Bulut hem de Akın Akınözü çok başarılı sonuçlar aldıkları dizilerden ayrılmış ve geçtiğimiz sezon da kendilerinden beklenen etkili bir çıkış sergileyememişti.

Birçok hayranı Akın Akınözü’nün Kaderimin Oyunu dizisindeki performansını beğense de dizinin senaryosuna yönelik olarak beklentilerin tam olarak karşılanamaması, oyuncunun daha güçlü şekilde ekrana dönme isteğini de engellemiş oldu. Hercai gibi 3 sezon süren ve tüm dünyayı etkileyen bir projeden sonra başarılı oyuncunun Kaderimin Oyunu dizisi ile arzu ettiği çıkışı sergileyememesi, yeni sezon öncesinde beklentilerin de artmasına neden oldu.

Benzer bir durumu yaşayan isim ise Talat Bulut oldu. Yasak Elma dizisinde uzun süre başrolde yer alan usta oyuncu, geçen sezon Mahkum isimli diziye sonradan katıldı. Ancak canlandırdığı Sinyor karakterinin hem dizinin hikayesine yeterince iyi adapte edilememesi ve karakterin sinir bozucu yanları oyuncunun hayranları tarafından eleştiri konusu yapıldı.

Akın Akınözü ve Talat Bulut ikilisi çok başarılı iki projeden sonra yeniden benzer bir başarı noktasına çıkmak istese de senaryolar buna izin vermemişti. Şimdi bu ikili yeni dizi Tuzak ile izleyicilerin karşısına çıkacak.

Akın Akınözü ile Talat Bulut ikilisi yeni dizide yeni çıkış arıyor! 7

tv8 ekranlarında yayınlanacak olan Tuzak dizisinin güçlü bir hikayesinin bulunduğu ve iki başarılı oyuncunun da beklenen çıkışı bu dizi üzerinden yapabilecekleri düşünülüyor.

Avukat Umut karakterini canlandıracak olan Akın Akınözü, bugüne kadar canlandırmadığı bir karakter ile adaletin temsilcisi olmaya çaba harcayacak.

Talat Bulut ise Yasak Elma dizisinde olduğu gibi yine bir iş insanını canlandıracak ve Aslan karakteri ile yine milyonları etkilemesi bekleniyor.

Aziz dizisinden ayrılan senarist Eylem Canpolat’ın Tuzak dizisine yoğun bir şekilde hazırlandığı ve ortaya çok güçlü bir hikaye kurgusu çıkartmak istediği biliniyor.

Tuzak dizisinde Akın Akınözü ile Talat Bulut yeni karakterleri ile yeniden milyonların kalbine girmeye çalışırken, tv8 ise yeni dizi ile yeni sezonda dizi hayranlarını yine kanala çekmeyi hedeflediği söyleyebiliriz.

Etkileyici bir intikam hikayesi izlemek isteyenler için Tuzak dizisi hem senaryosu hem de oyuncu kadrosu ile iddialı projeler arasında yer alacak.