Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu’nun şansı açıldı

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu’nun şansı açıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Erkenci Kuş ve Sen Çal Kapımı dizilerinin ardından Yargı dizisinde oynamaya başladıktan sonra dikkatleri daha çok çekti genç oyuncu Başak Gümülcinelioğlu. Başarılı performansı ile Kanal D’nin sevilen dizisinde bir sezon yer alan oyuncu, sezon finali yapan dizinin ikinci sezonunda olmayacağını da sosyal medyadan yaptığı bir veda mesajı ile duyurdu.

Oyuncunun Hakime Neva karakterine hayat verdiği diziden ayrılığı beklenmiyordu. Ancak Neva’nın hikayesinin bitmesi ile birlikte Başak Gümülcinelioğlu’nun da diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Oyuncu, son bir kaç sezondur yer aldığı yapımlarla dikkatleri çekmekteydi. Yargı dizisindeki oyunculuğu ile daha da ön plana çıktı.

Popülerliği giderek artan Başak Gümülcinelioğlu, aynı zamanda sesinin güzelliği ile de dikkatleri çekmişti. Oyuncu, sahnede de beğeni toplayan bir isim olarak daha çok tanınmaya başlamıştı. Son dönemde yapımcıların gözdesi olan Başak Gümülcinelioğlu, sosyal medyada da en çok konuşulan kadın oyuncular arasında yer alıyor.

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu'nun şansı açıldı 8

Yargı dizisinde Mehmet Yılmaz Ak’ın hayat verdiği Savcı Pars’ın da kardeşi olan Neva karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu, aynı zamanda kariyerinde de önemli bir çıkış yaşadı. Yargı ile birlikte hayran sayısını da çoğaltan oyuncuya pek çok yapım şirketinden yeni teklifler gittiği de konuşuluyor. 1991 İstanbul doğumlu olan Başak Gümülcinelioğlu, oyunculuk hayatına 2018 yılında adım atmıştı. Erkenci Kuş dizisindeki Deniz karakteri tanınan Başak Gümülcinelioğlu, BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar isimli dizide de rol aldı.

Yargı dizisinden ayrılan Başak Gümülcinelioğlu'nun şansı açıldı 9

Başak Gümülcinelioğlu’nun, Sen Çal Kapımı dizisinde oynadığı Pırıl karakteriyle yaptığı çıkışın ardından Yargı dizisinde oynaması, oyuncunun, son yılların ön çıkan yapımları sayesinde daha çok tanınmasını sağladı. Ayrıca başarılı oyunculuğu ile de yapımcıların yeni gözdesi olmayı başardı. Yargı’dan ayrılışının ardından oyuncuya pek çok teklif gelmesi de pek şaşırtıcı olmadı! Gümülcineliğioğlu, bu tekliflerden birini değerlendirerek yakında yeni bir sürprizler izleyici karşısına çıkacak yeniden.

Yapımcıların projelerine kazandırmayı amaçladığı oyuncu ise gelen teklifleri değerlendiriyor ve yakında yeni sürprizlerle hayranlarının karşısına çıkmaya da istekli.
Bakalım başarılı oyuncu Neva rolünün ardından nasıl bir rolle ekrada olacak?