Ana sayfa Sosyal Medya Disney Plus’ın açılış gecesinde bir isim vardı ki kıyafetiyle herkesten daha farklıydı!

Disney Plus’ın açılış gecesinde bir isim vardı ki kıyafetiyle herkesten daha farklıydı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan Disney Plus, aylardır pek çok ünlü isimle anlaşmalar yaparak yeni dizi ve film projelerinde yer alacak ünlüleir bünyesinde topladı. Aralarında yapımcılar, senaristler ve yönetmenlerin de yer aldığı sektörün önde gelen isimleriyle yapılan anlaşmalar, medyaya da bu süre içinde yansıdı.

Pınar Deniz, Halit Ergenç, Hande Erçel, Burak Deniz, Aras Bulut İynemli. Eda Ece, İrem Helvacıoğlu, Engin Akyürek, Demet Özdemir, Aslı Enver gibi hepsi birbirinden başarılı, oyunculukları ile beğeni toplayan ünlüler, Disney Plus’ın marka elçileri oldular.

14 Haziran akşamı görkemli bir gece ile dijital platformun açılışı yapıldı. Türkiye’de en çok abone sayısına sahip olan Netflix’e rakip olarak gösterilen yeni dijital platform Disney Plus’ın ilk çekilen dizisi Kaçış olmuştu.

Bu dizinin ardından ise bir süre önce başrollerinde Demet Özdemir, Hafsanur Sancaktutan ve Buğra Gülsoy’un yer aldıkları, romantik komedi türündeki Dünyayla Benim Aramda dizisinin çekimlerine başlandı. Uzun süredir devam eden diziden ilk görüntüler de Disney Plus’ın açılışından bir kaç gün önce yapılan basın toplantısında gösterilmişti.

Disney Plus'ın açılış gecesinde bir isim vardı ki kıyafetiyle herkesten daha farklıydı! 9

Heyecanla beklenen dizinin oyuncularından Hafsanur Sancaktutan, Disney Plus’ın 14 Haziran gecesi Tarkan’ın konseri ile yapılan açılışta yer alan isimler arasındaydı. Pek çok kadın oyuncu, gecede kıyafetleriyle dikkatleri çekmiş, güzellikleri ve düzgün fizikleri ile konuşulmuştu.

Son Yaz dizisinde oynadığı Yağmur karakteri ile gönülleri fetheden Hafsanur Sancaktutan, geceye katılan diğer isimler gibi çok fazla ön plana çıkmadı. Ancak oyuncunun sosyal medya hesabını takip edenler, bu geceye ne kadar özenle hazırlandığını da gördü.

Disney Plus'ın açılış gecesinde bir isim vardı ki kıyafetiyle herkesten daha farklıydı! 10

Neredeyse hepsi birbirine benzer, hatta renkleri bile aynı olan kıyafetlerle adeta pişti olan oyuncuların yanında Hafsanur Sancaktutan, farklı, cesur, daha tarz bir kıyafetle geceye katılmıştı.

Hafsanur Sancaktutan, arkadan toplanan saçları ve mini etekli kabarık kıyafeti ile çok farklıydı. Oyuncu, geceye yetişmek için biraz hızlı hazırlandığını belirttiği kısa konuşmasında ayrıca, Dünyayla Benim Aramda dizisinin 10 günlük bir çekim planı kaldığını da belirterek heyecanla bekleyen hayranlarına da güzel çekimlerin bitmek üzere olduğu müjdesini verdi.

Disney Plus'ın açılış gecesinde bir isim vardı ki kıyafetiyle herkesten daha farklıydı! 11

Adeta Oscar galasına gider gibi hazırlanan oyuncu, kıyafeti gösterişli olsa da sade duruşu ve tarzıyla beğeni topladı.

İşte Hafsanur Sancaktutan’ın o geceki hali ve kısa röportajı…