Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisine öyle bir yerden bir yorum geldi ki yeni sezon için merak tavan yaptı!

Yargı dizisine öyle bir yerden bir yorum geldi ki yeni sezon için merak tavan yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon başlayan Yargı dizisi, adeta izleyenleri her bölüm koltuklarına kilitleyen bir yapım olarak çok konuşuldu. Dizinin yayınlanan bölümleri heyecanı yüksek gelişmelerle izleyicinin başını döndürürken, tahmin edilmesi son derece zor hikayesiyle de çok şaşırttı.

Usta kalem Sema Ergenekon’un senaryosu zekice ayrıntılarla dolu ve izleyiciyi hiç beklemediği yerden vurarak sezon boyunca ilgiyi üstünde tutmayı başardı. Yargı dizisi Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı bir yapım olarak konuşulsa da dizinin pek çok oyuncusu öne geçen başarılı performansları ile en az başroller kadar konuşuldular.

Engin karakterine hayat veren Onur Duymaz, dizinin ilk bölümlerinde pek dikkat çekmese de sonrasında hikayenin etrafında döndüğü karakter olarak dikkat çekmişti. Eren komisere hayat veren Uğur Aslan, Savcı Pars’ı oynayan Mehmet Yılmaz Ak, Hakime Hanım Neva’ya hayat veren Başak Gümülcinelioğlu, diziye sonradan katılan ve Savcı Derya’yı oynayan Şükran Ovalı, Metin amiri oynayan usta oyuncu Hüseyin Avni Danyal, Çınar’a hayat veren dizinin genç oyuncularından Arda Anarat gibi pek çok isim, hem oyunculuklarıyla hem de hayat oynadıkları karakterlerle ön plana çıktılar.

Hikayesi örgüsü bakımından izleyicinin bir an bile ilgisini dağıtmasına izin vermeyen bir senaryoya sahip Yargı dizisi. Pek çok dizide aylarca, haftalarca süren soruların yanıtlarını beklemek izleyenleri delirtirken Yargı dizisi, hızla olayların çözüldüğü ve bambaşka, akla gelmeyecek, son derece ilginç yeni gelişmelerle bambaşka soruları sorduran bir hikaye sundu izleyenlere.

Yargı dizisine öyle bir yerden bir yorum geldi ki yeni sezon için merak tavan yaptı! 8

Yeni sezonda da izleyiciyi şaşırtması muhtemel bölümler yazılmaya başlandı! Sema Ergenekon, bir süre önce yaptığı sosyal medya paylaşımı ile yazmaya başladığını göstermiş ve sonunda 1. bölüm senaryosunun bittiğini de yine instagram hesabından duyurmuştu.

Sezon sonuna doğru bir kaç bölüm kısa sahnelerle ‘6 ay sonra’sı gösterilmiş ve son bölümde Ilgaz ile yeniden evlenen Ceylin’in onu öldürdüğü ortaya çıkmıştı. Ne oldu, neden Ceylin Ilgaz’ı öldürdü, gerçekten öldürdü mü, olayın içinde başka bir iş mi var? Bu ve bunun gibi pek çok soru izleyenleri yaz boyunca uğraştırdı.

Yargı dizisine öyle bir yerden bir yorum geldi ki yeni sezon için merak tavan yaptı! 9

Eylül sezonuna kısa bir süre kala, dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Son yapılan bir sosyal medya paylaşımı ise bu merakı tavan yaptırmış durumda adeta!

Yargı’nın ikinci sezonu için ekip yakında toplanıp çekimlere başlayacak. Birinci bölümün yazılıp bittiğini Sema Ergenekon zaten duyurmuştu. İşte bu paylaşımı sonrası, Ay Yapım’da Drama Geliştirme Müdürü olarak görev yapan Erdi Işık’ın kendi sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım, heyecanı katladı!

Erdi Işık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Sema Ergenekon’un yapım ekibine ilettiği Yargı’nın ikinci sezon ilk bölüm senaryosundan bir fotoğraf karesi paylaştı. Işık, paylaşımına “Yine yapacağını yapmışsın @semaergenekonn! Bu nasıl güzel bir bölümdür :)” sözlerini de ekledi.

Bu paylaşımla birlikte Yargı dizisinin hayranları için çok merak uyandıran bir süreç başladı! İzleyiciye büyük ters köşelerin gelmekte olduğu anlaşılıyor. Yaz sezonunda diziyi bekleyen izleyiciler için Eylül başına kadar meraklı bir bekleyiş de başlamış bulunuyor.

Bu arada Yargı dizisi Eylül ayından itibaren Yargı dizisinin Yunan versiyonu da Yunanistan’da da yayınlanacak. Geçtiğimiz günlerde Yargı’nın yönetmeni Ali Bilgin de dizinin Atina’daki setine bir ziyaret gerçekleştirmişti.