Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Çınar’ı Arda Anarat bu sefer başka bir projede göz kamaştıracak!

Yargı dizisinin Çınar’ı Arda Anarat bu sefer başka bir projede göz kamaştıracak!

tarafından ker_def

Genç oyuncu Arda Anarat, Türk dizi ve sinema filmlerinde yer aldığı roller ile dikkat çeken genç isimlerden birisi haline geldi. 2012 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mehmet karakteri ile daha küçük yaşlarda oyunculuğa adım atan Arda Anarat, 1999 yılında Samsun’da dünyaya geldi.

Kameralar ile erken yaşta tanışmasının avantajı birçok farklı projede deneyim yaşaması oldu. Galip Derviş, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin, Çukur, Tek Yürek, Hekimoğlu, Ex Aşkım ve Sıcak Kafa gibi dizilerde önemli deneyimler yaşayan oyuncu, asıl büyük çıkışını ise Yargı dizisiyle gerçekleştirdi.

2021 yılında başlayan ve başarılı hikayesiyle gündemden düşmeyen Yargı dizisinde Çınar karakteri ile yer alan Arda Anarat, kariyerinin de en iyi çıkışına imzasını attı.

Yargı dizisinin Çınar'ı Arda Anarat bu sefer başka bir projede göz kamaştıracak! 7

Arda Anarat, şimdi de Murat Yıldırım ve İlker Aksum ile birlikte Nefes Yer Eksi İki isimli sinema filminde yer alarak farklı bir karakter ile izleyenleri etkileyecek.

Asker Ali olarak filmin hikayesinde yer alan Arda Anarat, genç bir asker olarak izleyicileri derinden yaralayacak bir hikayeyi ortaya koyacak.

Gencecik bir askerin küçük yaşta yaşadığı ve unutulması mümkün olmayacak kadar büyük acıları tüm gerçekliğiyle gözler önüne serecek olan filmde, Arda Anarat oyunculuğu ile dikkat çekecek gibi gözüküyor.

Nefes Yer Eksi İki isimli sinema filmi 15 Aralık Cuma günü sinemalarda izlenebilecek.