Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kuzey Yıldızı dizisiyle parlayan Merve Şen, tecrübesini Üç Kız Kardeş setinde konuşturacak!

Kuzey Yıldızı dizisiyle parlayan Merve Şen, tecrübesini Üç Kız Kardeş setinde konuşturacak!

tarafından ker_def

Merve Şen, 2013 yılından bu yana setlerde yer alıyor ve iyi projelerde yer alarak dikkatleri çekti. Galip Derviş, Ufak Tefek Cinayetler projelerinde deneyim kazanan oyuncu, asıl büyük çıkışını iki sezon süren Kuzey Yıldızı isimli komedi ağırlıklı dizide gerçekleştirdi. Bu projede Nahide karakterini canlandıran oyuncu, akıllardan çıkmayan bir rol ile kariyerinde etkili bir çıkış yapmıştı.

Ardından Senden Daha Güzel isimli dizide Binnur karakteri ile izleyicilerin karşısına çıkan Merve Şen, Taçsız Prenses isimli 13 bölüm süren Fox TV dizisinde de Zehra karakteri ile dikkatleri çekti.

Merve Şen’in yeniden dizilere dönüşü bu sefer Üç Kız Kardeş dizi projesi ile oldu. Kanal D ekranında 3. sezonu devam eden Üç Kız Kardeş dizisi, önceki sezonlara göre daha düşük reytingler elde ediyor.

Yeni karakterler ile hareketlenmesi amaçlanan Üç Kız Kardeşler projesine yeni dönemde yeni karakterlerin katılması hikayenin daha da genişlemesini sağladı.

Salı akşamları yayınlanan diziye üçüncü sezonda dahil olan Merve Şen, uzun bir aradan sonra yeniden hayranları ile televizyon dizisinde buluşmanın mutluluğunu yaşarken, projeye katılma sürecini şu sözlerle anlattı:

“Diziyi biliyordum tabii ki, çok popüler olmuştu ama izlemeye vaktim olmamıştı. Urla’da Tiny House’da bir arkadaşımın evinde kalıyordum. Arkadaşım Ayça, aynı zamanda dizinin de ikinci ekip yönetmeni. Yapımcımız İnci Hanım bizi storylerde görüyor, ‘bana yemeğe gelin’ dedi. O da Urla’da yazlığındaymış gittik çok güzel mantı yaptı bize. Dedi ki “Böyle bir karakter var. Seni düşündüm, ne dersin?”, Bende neden olmasın dedim, hemen anlattı çok heyecanlandık sonra da dahil oldum.”

Üç Kız Kardeş her salı akşamları izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonunda Cevriye karakteri ile seyirci karşısına çıkan güzel oyuncu Merve Şen, sunuculuğunu Beste Sarıpınar’ın yaptığı Ünlü Sohbetleri YouTube kanalına konuk oldu.

Güzel oyuncu diziye dahil olma süreci ve canlandırdığı Cevriye karakteri hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.

Canlandırdığı Cevriye karakteri ile ilgili ise konuşan oyuncu, şöyle konuştu: “Cevriye kötü değil ama kötücül bir karakter. Yaşadığı hayat onu kötücül, sinsi ve işgüzar bir insan yapmış. Geldiğinden beri evi de karıştırmaya başladı. Şimdi yalıya gözünü dikti. Çok hayattan bildiğimiz tipik bir karakter aslında. Ben o yüzden onu oynamayı çok seviyorum.’’

Çekimleri Ayvalık’ta devam eden dizinin set ortamının da çok güzel olduğuna değinen Merve Şen, “Set ortamı çok güzel, ben üçüncü sezon dahil oldum ama hiç yabancılık çekmedim. Bütün arkadaşlarım hemen sardılar beni. Oyuncu ortamımız çok güzel, Ayvalık zaten çok güzel, çok büyülü bir yer… Yönetmenimle çok iyi anlaşıyoruz, herkesin keyfi yerinde, her şey çok tatlı gidiyor” diye konuştu.