Ana sayfa Dizi Haberleri Gönül Dağı dizisi hikaye gücü ile dört sezondur Türk dizi tarihine adını yazdırıyor!

Gönül Dağı dizisi hikaye gücü ile dört sezondur Türk dizi tarihine adını yazdırıyor!

tarafından ker_def

4 sezondur ekranda yer alan ve sürekli milyonlarca izleyiciyi Cumartesi akşamları TRT1 ekranına çekme başarısı sergileyen dizinin adı Gönül Dağı….

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin ilk başladığı günden bu yana, sürekli çok başarılı reytingler aldığını, izleyicilerini tatmin ettiğini ve hikayesi ile de çok etkilediğini belirtelim.

İlk 3 sezonda muhteşem işlere imza atan dizinin dördüncü sezonda da hikaye gücünü koruyarak çift haneli reytinglere bile ulaşabiliyor olması büyük bir başarı olarak gözüküyor.

4. Sezona izlenme rekorlarıyla giren ve başarı grafiğini sürekli artıran TRT 1’in sevilen dizisi Gönül Dağı’nın 117. Bölümü de tüm kulvarlarda birinci oldu.

Dizinin 9 Aralık Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarına gelen 117. Bölümü, tüm izleyici gruplarında da çok başarılı reytingler elde ederek birincilikleri kimseye bırakmadı.

Bozkırda bir Anadolu masalını, sapsarı toprakların, yıllarca dile gelen efsanelerin, unutulmaz aşkların hikayesini anlatan Gönül Dağı, küçük dünyalarında büyük hayaller yeşerten Anadolu çocuklarının, tüm engellere rağmen imkansızı başarmaya çalışan 3 kuzenin yaşamından kesitleri ekranlara yansıtıyor.

Ülkemizin çok önemli sorunlarına parmak basarak, sevgi, saygı, hoşgörü ve geleneksel değerlerimizle harmanlanmış samimi senaryosu ile izleyicileri hem duygulandıran hem de yüzlerindeki eksik etmeyen Gönül Dağı, gençleri girişimcilik konusunda motive etmeye ve onlara rehberlik etmeye devam ediyor.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas, Teoman Gök ve Emel Çokçalışkan kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi böyle giderse uzun süre daha ekranda kalma başarısın sergileyebilir.