Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin ekibinin veda buluşmasında Kaan Urgancıoğlu ortamı eğlenceye çeviren kişi oldu!

Yargı dizisinin ekibinin veda buluşmasında Kaan Urgancıoğlu ortamı eğlenceye çeviren kişi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yargı dizisi ekibi veda yemeğinde bir araya geldi. Geçtiğimiz haftalarda birinci sezon çekimlerini tamamlayan ‘Yargı’ ekibi, dizinin Pazar akşamı yayınlanan sezon finalini izlemek üzere bir yemek organizasyonunda buluştu. 34. bölümü hep birlikte izleyen ekibin yemekli buluşması keyifli anlara sahne oldu. Gece boyunca başarılı geçen sezonlarını kutlayan ekip, hep beraber eğlenceli bir akşam geçirdi.

Dizinin ekibi ikinci sezon için de aynı güçle yola devam edeceklerinin mesajını verdi. Oyuncular ile teknik ekip hep birlikte neşeli anlar yaşadı. Hüseyin Avni Danyal, ustaca bir iş yaptıklarının altını çizdi. Kaan Urgancıoğlu ise Danyal için “Türkiye’nin Jack Nicholson’ı” benzetmesini yaptı.

Hüseyin Avni Danyal, dizide birlikte rol aldığı arkadaşlarına övgülerde bulundu. Bugüne kadar birçok dizi setinde çalışan ve büyük deneyimi olan usta oyuncu, şu sözleriyle dikkat çekti: “Çok fazla kafa yorum, çok fazla ne yapmaları gerektiğini düşünen bir ekiple çalıştım. Onu da gayet iyi yapıyorlar. Bence şahaneler.”

Yargı dizisinin ekibinin veda buluşmasında Kaan Urgancıoğlu ortamı eğlenceye çeviren kişi oldu! 8

Pınar Deniz yemekte beyazlar içindeydi. Bu başarının mimarlarından senarist Sema Ergenekon ise siyah bir kıyafet tercih etmişti. Ergenekon, çok zor bir iş yaptıklarını belirterek, şunları anlattı: “Çok zor bir süreçti. Bir şeklide 34. bölüme geldik. Şimdi tek hedefim, birinci sezondan daha iyi bir ikinci sezon olması, inşallah öyle olur.”

Çok güzel bir sezon geçirdiklerini vurgulayan Pınar Deniz, “Hakkını verdiğimizi düşünüyorum, tüm ekip olarak” diyerek arkadaşlarına teşekkür etti. Hayatı boyunca unutamayacağı insanlarla bir arada olduğunu ve unutamayacağı bir karakteri canlandırdığını belirten genç oyuncu, buna sebep olan herkese teşekkür etti.

Yargı dizisinin ekibinin veda buluşmasında Kaan Urgancıoğlu ortamı eğlenceye çeviren kişi oldu! 9

Çok güzel bir sezon geçirdiklerini belirten Mehmet Yılmaz Ak, ikinci sezon için de iyi bir iş çıkmasını diledi. Pars karakteri ile Yargı dizisiyle büyük popülerlik yakalayan oyuncuyu, rol arkadaşı Kaan Urgancıoğlu’nun sözleriyle sıkıştırması da dikkat çekiciydi.

Urgancıoğlu partneri Pınar Deniz için de hoş sözler söyledi. Oyuncu, “Birbirimize destek olmadan yapabileceğimiz bir iş değil. Biz Pınar ile omuz omuza çalışıyoruz. Sürekli birlikteyiz. Aşk 101’i de sayarsak bu 3. sezon oluyor. Birbirimize bir anlayış geliştirdik ve bundan çok keyif alıyoruz. Bütün ekiple bunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Dizinin oyuncularının ve teknik ekibin çok iyi bir kaynaşma yaşadığı bu yemekli buluşmada en çok öne çıkan detaydı. Oyuncuların da birbirleri arasında çok iyi bir uyum yakalandığını röportajda görebilirsiniz.