Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin iki isminin plajdan sürpriz paylaşımı…

Yargı dizisinin iki isminin plajdan sürpriz paylaşımı…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 2021-2022 sezonuna damgasını vuran yapımların başında Yargı dizisi geliyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan dizi, ilk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerinde oynadıkları dizi, hikayesi ile çok sevildi, izleyiciye ters köşe yapan her bölümü ile sezon boyunca çok konuşuldu…

Şüphesiz bu başarıda başrollerin yanı sıra dizide rol alan Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Aslan, Uğur Polat, Başak Gümülcinelioğlu, Şükran Ovalı gibi isimlerin de payı büyük. Tabii işin bir başka kısmı kamera arkası, projenin ayaklarının yere sağlam basmasını sağlayan tüm bileşenleriyle Yargı dizisini üst noktalara taşıdı…

Ay Yapım imzalı dizinin yönetmenliğini yapan Ali Bilgin’den başlayarak, kamera arkası ekibin de emeklerini unutmamak gerek. En dikkat çeken isimlerin başında da senarist Sema Ergenekon geliyor! Daha önce de pek çok başarılı diziye imza atmış olan Ergenekon, Yargı dizisinin hikayesini yazmadan önce mahkemelerde, adliye koridorlarında vakit geçirmiş, mesai harcamış bir isim.

Yargı dizisinin iki isminin plajdan sürpriz paylaşımı... 8

Sema Ergenekon’un her hafta izleyenleri şaşkına çeviren finaller, olay örgüleri, bambaşka gerçeklerle karşılaştırması ile birlikte Yargı dizisi, hiç kan kaybetmeden ilk sezonu bitirdi. Pazar akşamlarının en sevilen yapımı olarak ve her bölümüyle izleyenleri büyük şaşkınlık, heyecan ve merak içinde bırakan senaryosu ile sarstı, final bölümü ile de darmadağın etti!

İzleyici şimdi yeni sezonda neler olacağını bekliyor. Bu arada oyunculardan bazıları tatil yaparken, bazıları da yaz aylarında başka projelerde rol alıyorlar. Pınar Deniz, bu isimlerden birisi. Henüz tatile çıkmaya vakit bulamayan oyuncu, Disney Plus’ın Avcı dizisinin setinde şu sıralar.

Yargı dizisine sonradan Derya Savcı olarak dahil olan Şükran Ovalı ise eşi ve kızı ile tatilde olduğunu sosyal medya paylaşımları ile gösteriyor. Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon ile de tatilde buluşmuşlar. Bu sürpriz buluşmadan plajda güneşlenirken çekilen bir fotoğraflarını da instagram sayfalarında paylaştılar.

Sema Ergenekon’un “Derya Savcım” notuyla yayınladığı fotoğrafı Şükran Ovalı da kendi sayfasında böyle paylaştı…

Yargı dizisinin iki isminin plajdan sürpriz paylaşımı... 9