Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu’nun nerede olduğu merak konusu!..

Yargı dizisinin Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu’nun nerede olduğu merak konusu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bugüne kadar ilgiyle izlenen birçok yapımda rol alan başarılı oyuncu Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz sezonun en iyi çıkışını yapan Yargı dizisindeki ‘Savcı Ilgaz’ karakteri ile gönülleri bir kez daha fethetti.

Oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Yargı dizisinin sezon finali yapmasının ardından yoğun çalışma temposunu geride bırakarak tatile çıktı.

Tatil pozlarını da sık sık sosyal medyadan paylaşan oyuncunun son paylaşımı merak yarattı. Instagram hesabında aşağıdaki videoyu yayınlayan Kaan Urgancıoğlu’nun hayranları, ünlü oyuncunun nerede olduğunu merak etti.

Paylaşımın altına oyuncunun takipçileri tarafından; ‘Şahane’, ‘Savcım neredesiniz?’, ‘Çok güzel neredesin?’  gibi yorumlar yapıldı.

Bazı takipçileri de, ‘Artık dizi başlasın özledik!’ şeklinde yorumlarıyla Yargı dizisinin yeni sezonunu merakla beklediklerini dile getirdiler.

Oyuncunun Aşk 101 isimli Netflix dizisinde partner olduğu Pınar Deniz ile ekranda da yeniden çok iyi bir dizi çifti olması sosyal medyada daha da çok öne çıkmasını sağladı. Yargı dizisinin yurt dışında gördüğü ilgi de Kaan Urgancıoğlu’na dünyanın birçok yerinde yeni hayranlar kazandırdı.

Dizinin sezon finalinde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakterinin Pınar Deniz’in hayat verdiği ‘Ceylin’ tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış izleyici bu gelişme karşısında şok olmuştu. Asıl büyük soru ise; Ceylin’in bunu neden yaptığı, o noktaya nasıl geldiğiydi.  Bu sorunun cevabı, dizinin yeni sezon bölümlerinde verilecek.