Ana sayfa Dizi Haberleri Duy Beni dizisi kötü başladı ama etkileyici bir taktik ile şahlanmayı başardı!

Duy Beni dizisi kötü başladı ama etkileyici bir taktik ile şahlanmayı başardı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Duy Beni isimli Star TV dizisi, perşembe akşamları güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Özellikle tüm kişiler kategorisinde yaz dizileri arasında en iyi oranları alan yapımlardan birisi haline gelen Duy Beni, kötü bir başlangıç yapmasına rağmen etkili bir taktik ile izleyicileri kendisine çekmeyi başardı.

Berk Hakman, Ege Kökenli, Rabia Soytürk, Caner Topçu, Helin Kandemir, Burak Can, Sümeyye Aydoğan ve Durul Bazan ve Murat Daltaban gibi etkili isimlerden kurulan oyuncu kadrosu, çok dikkat çeken bir hikaye ile geniş bir izleyici kitlesini etkisi altına aldı. Duy Beni dizisinin hızlı akan senaryosunun yanı sıra her yeni bölümde sürpriz denilebilecek çarpıcı sahnelerle oluşturduğu hava izleyiciye olumlu yansıdı.

Önceki haftanın finalinde öğrencilerin çıplaklık üzerinden birbirleri ile yaşadığı çatışma çok etkili olmuş ve bu sarsıcı görüntüler dizinin sosyal medyada büyük bir etkileşim yaratarak tanıtımına katkı sağlamıştı.

Duy Beni dizisinde bu sürpriz sahnelerin devam edeceği de dördüncü bölüm final sahnesi ile bir kez daha ortaya çıktı. Dizinin senaristleri adeta bölüm finallerini çok çarpıcı bir şekilde bitirerek, bir sonraki bölüm için merakın iyice artmasını sağlıyor ve bu taktiğin de olumlu yansımaları gözüküyor.

Geriliminin bir an düşmediği, Ekim ve Melisa’nın tansiyonu yükselten çatışmaları dördüncü bölümü çok etkili bir noktaya taşıdı. Ekim’in planladığı yüzleşme beklenilenin ötesinde Ekim için de sürpriz oldu.

Ekim ve Kanat’ın karşılıklı sahneleri büyük beğeni toplarken, dizide kullanılan müzikler çok konuşuldu. Dizinin dördüncü bölümü #duybeni, #imkansızaşk ve karakter isimlerinin etiketlerine 200 bini aşkın yorum alarak twitter’da trendler listesinde ilk sıralarda yer aldı.

Duy Beni dizisinin 5. Bölüm fragmanı ise 9 saat içinde 1.3 milyon izleme alarak Trend Videolar listesinde 3 numaradan giriş yaptı.

Duy Beni dizisinin hem reytinglerinin iyi gitmesi hem sosyal medyada çok büyük bir etkileşim oluşturması hem de youtube üzerinden videoların milyonlarca kez izlenmesi başarının da bir karşılığı olarak ortaya çıkmış oldu.