Ana sayfa Sosyal Medya Dizi seti değil eğlence merkezi sanki! Tozluyaka oyuncuları hem çalışıyor hem eğleniyorlar!

Dizi seti değil eğlence merkezi sanki! Tozluyaka oyuncuları hem çalışıyor hem eğleniyorlar!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında yaz dizisi olarak başlayan ve ilk bölümlerinden itibaren başarılı bir reyting performansı ortaya koyarak yeni sezonda da devam eden Tozluyaka dizisi her yeni bölümüyle adından söz ettiriyor.

Kadrosunda Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar ve Begüm Birgören gibi tecrübeli oyuncuları bulunduran dizi, genç ve yetenekli oyuncularıyla da kısa sürede dikkat çekti.

Dizide usta oyuncularla birlikte gayet başarılı bir performans ortaya koyan Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç,  Çağla Şimşek, Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak  kısa sürede izleyici tarafından da benimsendi.

Dizi seti değil eğlence merkezi sanki! Tozluyaka oyuncuları hem çalışıyor hem eğleniyorlar! 9

Genç kadro aynı zamanda enerjileriyle de seti renklendiriyor. Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan genç oyuncuların birbirleriyle çok iyi anlaştıkları ve hem çalışıp hem de eğlendikleri anlaşılıyor.

Dizi seti değil eğlence merkezi sanki! Tozluyaka oyuncuları hem çalışıyor hem eğleniyorlar! 10

Eğlenceli set ortamı Tozluyaka’nın başarısının bir tesadüf olmadığını da gösteriyor. Tozluyaka’yı izleyenler sosyal medyada yaptıkları yorumlarda diziyi çok beğendiklerini, çok sürükleyici bir hikayesi olduğunu belirtiyorlar. Yaz dizileri arasında hızlı çıkışı ile öne geçen Tozluyaka, oyuncularının sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık adından söz ettiriyor.

Dizi seti değil eğlence merkezi sanki! Tozluyaka oyuncuları hem çalışıyor hem eğleniyorlar! 11

Dizinin genç oyuncularını takip ederseniz eğer, sosyal medyada sık sık eğlenceli bir fotoğraf karesi ile karşılaşmanız mümkün.