Ana sayfa Sosyal Medya Karakter yaratma arzusu Fırat Tanış’ın kariyerinin şifresi!

Karakter yaratma arzusu Fırat Tanış’ın kariyerinin şifresi!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, yer aldığı sinema filmleri, diziler ve tiyatro oyunları ile hak edilmiş bir başarının sahibi. Canlandırdığı karakterlerin ruhuna bürünmeyi iyi bilen oyuncu, farklı yapımlarda çok farklı karakterleri canladırmayı da özellikle tercih ediyor.

1975 yılında dünyaya gelen ve 2001 yılından bu yana da dizilerde izlemekte olduğumuz ünlü oyuncu, bugüne kadar birbirinden çok farklı ve iddialı yapımlarda bulundu.

Yeditepe İstanbul dizisindeki Özberk karakteri ile dikkat çektiğinden bu yana Fırat Tanış, akıllardan çıkmayan çok sayıda dizinin içindeydi. Ihlamurlar Altında, Menekşe ile Halil, Geniş Aile, Ulan İstanbul, İstanbullu Gelin gibi unutulmaz dizilerde hep onun ismi vardı.

Birbirinden çok farklı karakterleri canlandırma hevesi ile hem sinema hem tiyatro hem de dizilerde varlık göstererek yoğun bir çalışma temposundan kaçmayan Fırat Tanış, son dönemde de çok etkili yapımlarla hayranlarının karşısına çıktı.

Kulüp dizisi, Zeytin Ağacı ve son olarak da Adım Farah… Fox TV ekranında ikinci sezona başlayacak olan Adım Farah dizisinde Mehmet Koşaner karakteri ile hikayede yer almaya devam eden ünlü oyuncu, Hürriyet gazetesindeki röportajında farklı karakterlerde yer almanın kendisi için önemini şu sözlerle ifade ediyor:

“Benim oynadığım karakterler için sadece iyi, sadece kötü diyemeyiz. “Bu adamda ilginç bir derinlik var, anlamıyoruz” deriz. Ters köşeler yapan rollerde çalıştım. Bu iyi bir şey, bunu seviyorum. Sürekli poz kesmekten, kaşını kaldırıp oynamaktan daha eğlenceli.”

Aşk Mevsimi ve Aşk Sanatı isimli iki sinema filminin yanı sıra, Adım Farah, Kulüp ve Zeytin Ağacı projeleri ile gündemi yoğun olan ünl oyuncu, ayrıca tiyatro oyununu da sürdürecek.