Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin sezon finali tarihi biraz canınızı sıkabilir! Erken veda için geri sayım başladı!

Yargı dizisinin sezon finali tarihi biraz canınızı sıkabilir! Erken veda için geri sayım başladı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının en sevilen en çok izlenilen dizisi olmayı başaran Yargı, sezon finaline erken gidiyor! Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisi, hukuk temalı dizilerin başını çekiyor. Ekranın en beğenilen yapımlarından birisi olan Yargı dizisi, bu hafta 30. bölümüyle ekranda olacak.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadıkları dizi, Eylül ayından beri ekranlarda yer almakta. 30 haftadır büyük bir heyecan yaşatan dizinin senaristi Sema Ergenekon, her hafta diziyi izleyenleri bambaşka soruların içine çekmeyi başardı.

Temponun hiç düşmediği, bir sonraki haftanın hatta bölüm finalinin bile tahmin edilemediği senaryosu ile özgün bir hikaye olarak izleyiciyi sürüklemeye devam ediyor Yargı dizisi. Yılın en iyi çıkış yapan dizisi olarak konuşulan Yargı’nın, sezon sonuna doğru giderken, ilk sezon final tarihi de merak konusu oldu.

Yargı dizisinin sezon finali tarihi biraz canınızı sıkabilir! Erken veda için geri sayım başladı! 8

Yönetmenliğinin Ali Bilgin’in yaptığı ve yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği Yargı dizisi, polisiye-hukuk dizisi olarak ekranda parmakla gösterilen başarılı işlerden birisi. Bir saniye bile tempoyu düşürmeyen dizinin izleyicileri, ilk sezonda biraz erken veda edecek diziye!

Kimi dizilerin sezon finalleri Haziran ayının ikinci haftalarına uzanırken, Yargı dizisinin Mayıs ayında sezon finali yapacağı öğrenildi. Ekibin yoğun bir tempoda çalıştığı dizi için sezon finali de erkene çekilmiş!

Yargı dizisinin sezon finali tarihi biraz canınızı sıkabilir! Erken veda için geri sayım başladı! 9

Bu akşam 30. bölümü yayınlanacak olan dizinin, sezon finaline 4 bölüm daha kaldı! Yani Yargı dizisi 34. bölümüyle 22 Mayıs’ta sezon finali yapacak.

Ekrana erken veda eden Yargı dizisi, Eylül sezonuna kadar uzun bir süre ekranda olmayacak. Ancak başrolde yer alan Pınar Deniz’in yaz aylarında Disney Plus için çekilecek olan bir filmde Kerem Bürsin ile başrolde oynayacağı da gündeme geldi. Yargı’nın sezon finali yapmasının ardından oyuncunun bu filmin hazırlıklarına başlayacağı da anlaşılıyor…