Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun’u Kardeşlerim hayranları hangi rol arkadaşına benzetti?

Su Burcu Yazgı Coşkun’u Kardeşlerim hayranları hangi rol arkadaşına benzetti?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisi Cumartesi akşamları atv ekranında yayınlanmaya devam ediyor. İkinci sezonu çok başarılı şekilde ilerleyen dizinin hem hikayesi güçlü şekilde devam ediyor hem de izleyicileri diziye olan sadakati ilk günkü kadar yüksek…

Sosyal medyada da Kardeşlerim dizisi ile oyuncular sık sık gündem olmayı başarıyor. Bu noktada dizinin üçüncü sezonunda da aynı ilgiyi görmesini bekliyoruz. Genç oyuncuların ön plana çıkmasında çok etkili olan Kardeşlerim dizisinde Su Burcu Yazgı Coşkun, son dönemin en çok konuşulan genç yıldızlarından oldu.

Henüz 18 yaşında bulunan oyuncu, sette kendisi gibi gençlik enerjisi yayan bir başka isme benzetiliyor… Su Burcu Yazgı Coşkun ile Melis Minkari’nin birbirlerine benzediğini zaman zaman sosyal medyada hayranların yaptıkları yorumlarda görebilirsiniz. Asiye ile Aybüke karakterlerine yakıştırılan bu benzerlik konusuna katılmayanlar da var.

Aslında bu benzerliğe neden olan en önemli detay, ikisinin de kıvırcık saçlı haliyle benzer bir enerjiyi ortaya koymaları… 1998 doğumlu olan Melis Minkari, Su Burcu Yazgı Çoşkun’dan beş yaş daha büyük… Ancak ikisinin de görüntüsü lise öğrencisi noktasında ve dizideki hikayede de bu görüntüleri karakterler ile güçlü bir uyumu beraberinde getiriyor.

Su Burcu Yazgı Coşkun'u Kardeşlerim hayranları hangi rol arkadaşına benzetti? 58

Melis Minkari, atv’de yayınlanan Dizi TV programına konuştu ve hayranların bu benzetme konusundaki soruyu da yanıtladı. Melis Minkari, bu benzerliğin doğru olmadığını düşünenlerden. Genç oyuncu, izleyicilerin bu şekilde yorum yapmasını da kıvırcık saçlarına bağlıyor.

Melis Minkari, şu sözleriyle dikkatleri çekti: “Bence tip olarak benzemiyoruz. Ama saçlarımız aynı olduğunda o zaman benziyor. Saçları attığında ben çok benzerlik göremiyorum Yazgı ile aramda…”