Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak’ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı?

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak’ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Kanal D’nin sevilen dizisi Yargı, Pazar akşamı yeni sezon ilk bölümüyle ekrandaydı. 35. bölümde yaşananlar, izleyenleri hem şaşırttı hem üzdü hem meraklandırdı. Başak Gümülcinelioğlu’nun hayat verdiği Hakim Neva karakterinin diziye veda edeceği önceden biliniyordu ancak nasıl bir hikaye ile diziden ayrılacağı bilinmiyordu. Dizideki Neva ile ilgili gelişmeler, izleyiciyi ekran başında duygusal olarak çok zorladı!

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldıkları dizinin kadrosundaki tüm oyuncuların performansları beğeni ile izleniyor. Bu isimler arasında ön plana çıkanlardan birisi de Mehmet Yılmaz Ak. Dizinin Savcı Pars’ı olarak oyunculuğuyla ilk sezonda da çok konuşulan bir isim olmuştu Ak.

Yeni sezonun ilk bölümünde ise adeta bölümün tüm yükünü omuzlanan isim olarak herkesin çok konuştuğu gelişmelerle öne çıktı. Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuğu için ‘oynamıyor adeta yaşıyor’ dedirten sahneler, izleyicinin de en çok yorumladığı sahneler oldu.

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 18

Kız kardeşi Neva’nın cesedinin bulunmasının ardından şoka giren Savcı Pars, yaşananlara inanmak istemedi! Kardeşinin aç ve susuz bırakıldığı, boğazının sıkılarak öldürüldüğünü öğrendikten sonra acısı daha da büyüyen Pars, Ilgaz ve Eren’e olayın şoku ile bağırarak sorumluların bulunmasını istedi.

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 19

Başsavcı olduğu gün yaşadığı bu büyük acıda Derya Savcı ve Ceylin de kendisine en büyük desteği verenler arasındaydı. Morgda Derya ile yaptığı konuşma ve Ceylin ile kardeşlerini kaybeden iki acılı insan olarak sarıldıkları anlar da diziyi izleyenleri duygulandıran sahnelerdi.

Mehmet Yılmaz Ak, adeta yeni sezon ilk bölüme damgasını vuran isim oldu! Performansı ile büyük alkış alan oyuncu, sosyal medyada da çok konuşuldu. İzleyicilerden gelen yorumlarda, Ak’ın oyunculuğuna övgü dolu mesajlar yer aldı. Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuğundan dizinin Derya Savcı’sına hayat veren Şükran Ovalı’dan da bir paylaşım geldi. Ovalı, rol arkadaşı ile acılı sahnelerinin bir fotoğrafını paylaşarak Mehmet Yılmaz Ak’ı etiketledi…

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 20

Savcı Derya ile dertleştiği morgdaki sahnesi de yine dizinin en çok duygulandıran sahnelerinden birisiydi. Savcı olmasına karşılık kardeşini koruyamamanın üzüntüsünü yaşayan Pars’ın Derya ile dertleştiği morgdaki sahnesi de ayrıca dikkatleri çekti…

Ceylin’e sarılıp ağladığı sahne ile de Mehmet Yılmaz Ak, izleyenleri göz yaşlarına boğdu… Diziyi takip edenlerden de “bölümün en etkileyici sahnesi’ şeklinde yorumlar yapıldı.

İşte Mehmet Yılmaz Ak’ın oyunculuğuna gelen övgü mesajlarından bazıları…

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 21

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 22

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 23

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 24

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 25

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 26

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 27

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 28

Yargı dizisinin yeni bölümünde Mehmet Yılmaz Ak'ı izleyip de aynısını düşünmeyen var mı? 29