Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı!

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – atv’nin yeni sezondaki iddialı yapımlarından birisi olan Bir Küçük Gün Işığı dizisi, duygusal yanları, dramatik hikayesi, gizemli ve sırlarla dolu gelişmeleriyle izleyicinin beğendiği bir yapım olmayı başardı. Seray Kaya ve Berk Oktay’ın partnerliği de izleyici tarafından olumlu karşılık buldu. İki oyuncunun performansı ile birlikte dizinin ana hikayesi de karşılık buldu izleyenlerde.

Pazartesi akşamlarının reyting rekortmeni iki dizisi Alparslan Büyük Selçuklu ve Yasak Elma’nın ekrana döndüğü gün, Bir Küçük Gün Işığı dizisinin alacağı reyting de merak konusuydu. 2. bölümü yayınlanan dizinin Total’de Alparslan Büyük Selçuklu’nun ardından 2. sırada yer almış olması, rekabetin ilk haftasında ‘Ben de varım!’ mesajını taşıyordu adeta!

Kocasının bir kazada ölmesinden sonra yaşadığı hayatın bir masaldan ibaret olduğunu öğrenen Elif, eşinin bir başka kadından kızı olduğunu ve kimliğinde de kendisinin annesi olarak göründüğünü öğrenip büyük şok yaşadı. Güneş isimli kızı yetimhaneye vermeye kıyamayan Elif’in onun için mücadelesi merakla izlenirken, olayların içindeki sırlarlar da birer birer aydınlanıyor.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı! 12

Elif ve Güneş’in hayata tutunma mücadelesinde en büyük yardımcıları da aslında kazaya sebep olan Fırat. Bu gerçeği henüz bilmeyen Elif’in Fırat ile bağlantısı da ayrı merak konusuydu. Dizinin tanıtımlarında Elif’in eşi ile romantik bir tatil için gittiği İtalya’daki görüntüleri ekrana gelmişti. Bu görüntülerde Fırat da yer alıyordu.

Berk Oktay’ın hayat verdiği Fırat’ın, mutlu çift Elif ve Hakan’ın gölgesinde dolaştığı görülmüştü. Kafa karıştıran bu tesadüfün ardından bir başka sırrın olduğu düşünüldü. Dizinin 2. bölümünde Elif ve Fırat’ın yollarının İtalya’da nasıl kesiştiği de bazı sahnelerle verildi.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı! 13

Eşi Hakan ile birlikte yaşadığı tesadüften habersiz mutlu bir şekilde dolaşan Elif, indiği tren istasyonunda farketmeden Fırat ile karşılaşmıştı.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı! 14

Bir kaç saniye farkla birbirlerini teğet geçen Fırat ve Elif’in hayatlarının daha sonraki yıllarda çok ilginç bir şekilde kesişecek olması da dizinin bir başka sürpriziydi. Fırat’ın Hakan ve Elif’i takip ettiği düşünülse de görüntülerde tamamen birbirlerinden habersiz ilginç bir tesadüfü yaşadıkları anlaşıldı…

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı! 15

Mutlu çift nehirde gondol keyfi yaparken bir başka kayıkta da Fırat oturuyordu. Elif’in bir hediyelik eşya dükkanında eline alıp bıraktığı gemi maketini, hemen arkasından gelen Fırat alıyordu.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı! 16

Yaşanan bu tesadüflerin sonradan bir başka gizemi ortaya çıkacak mı henüz net olmasa da birbirlerini teğet geçen hayatlarıyla çok önceden karşılaşan Fırat ve Elif’in hikayesi, izleyici tarafından merakla takip ediliyor…

Dizideki sırlar şimdilik sır olarak kalsa da ilerleyen bölümlerde herkesin hayatını değiştirecek gerçekler bir bir ortaya çıkacak. Güneş ile ilgili gerçeğe Fırat’ın ulaşmasının da an meselesi olduğu yeni bölüm tanıtımında ortaya çıktı! Fırat, Güneş’in kardeşi Dila’nın kızı olduğundan şüphelenerek DNA testi yaptıracak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisi, Pazartesi akşamları diğer dizilerle rekabetinde iyi bir sınav veriyor. İlerleyen bölümlerde aynı merakı sürdürüp sürdüremeyeceğini izleyip göreceğiz…

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde merak edilen tesadüfler zinciri sonunda ortaya çıktı! 17