Ana sayfa Sosyal Medya Hayranları için yeni film demek, Senan Kara’dan yeni ödüller beklemek demek!

Hayranları için yeni film demek, Senan Kara’dan yeni ödüller beklemek demek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Senan Kara ismini birçok izleyici dizilerdeki rolleri ile hatırlayacaktır ama aslında oyuncu tiyatro sahnesindeki rolleri ile büyük hayranlık kazanmıştır. 1978 yılında İzmir’de dünyaya gelen Senan Kara, Dokuz Eylül Üniversitesi güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk bölümünü bitirdi.

Şehir Tiyatroları’nda uzun yıllar birbirinden farklı rollerde yer alan Senan Kara, popülerliği ise yer aldığı televizyon dizileri ile elde etti. Vatanım Sensin dizisindeki Veronika karakterini birçok izleyici hatırlayacaktır. Senan Kara’nın milyonlarca izleyiciye ismini duyurduğu dizi olarak Vatanım Sensin’in kariyerinde ayrı bir yeri bulunuyor.

Yabancı Damat dizisindeki Zeynep karakteri ile dizilere adım atan oyuncu, uzun yıllar dizilerde yer almadı ve 2016 yılında Vatanım Sensin ile yeniden setlere dönüş yaptı.

Oyuncuyu; Kuzgun dizisindeki Kudret rolünün ardından, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Nermin ve Atiye dizisinde de Melek olarak izledik.

Hayranları için yeni film demek, Senan Kara'dan yeni ödüller beklemek demek! 7

Senan Kara şimdi de Netflix’te yayınlanacak bir aşk filminin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ ikilisinin başrolündeki bu film için okuma provaları başladı. İstanbul ve New York’ta yapılacak çekimler de heyecanla bekleniyor.

Senan Kara’nın 2019 yılında çekilen ve Selma Güney karakterini canlandırdığı Bilmemek filmi ile birbirinden değerli ödüller kazandığını bilenler ise, yeni projesinde nasıl bir geri dönüş yapacağını çok merak ediyor.

Bilmemek isimli film ile birlikte Senan Kara’nın aldığı ödüller şöyle:

-31.Ankara Film Festivali En iyi yardımcı Kadın Oyuncu
-27.Adana Altın Koza En İyi Kadın Oyuncu
-2021 İngiltere Iris Prize Film Festivali En İyi Kadın Oyuncu
-2021 Frankfurt Türk Filmleri Festivali En İyi Kadın Oyuncu

Bilmemek filmindeki performansı ile aldığı 4 ödülden sonra Senan Kara hayranları için yeni aşk filminin yeni ödüller için bir fırsat olduğu düşüncesi bakalım gerçekleşecek mi?

Senan Kara, belki de bu filmde başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’ten daha fazla konuşulur ise de şaşırmamak lazım.