Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu’nun son halini görenler tanımakta zorluk yaşadı!

Yargı’nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu’nun son halini görenler tanımakta zorluk yaşadı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu, Kara Sevda dizisinde Neslihan Atagül ve Burak Özçivit ile birlikte başrolde yer almış ve bu yapım sayesinde de çok geniş bir hayran kitlesi elde etmişti. Kaan Urgancıoğlu, geçtiğimiz sezonun en iyi çıkışını yapan Yargı dizisindeki ‘Savcı Ilgaz’ karakteri ile gönülleri bir kez daha kazandı.

Oyuncunun Aşk 101 isimli Netflix dizisinde partner olduğu Pınar Deniz ile ekranda da yeniden çok iyi bir dizi çifti olması sosyal medyada daha da çok öne çıkmasını sağladı. Yargı dizisinin yurt dışında gördüğü ilgi de Kaan Urgancıoğlu’na dünyanın birçok yerinde yeni hayranlar kazandırdı.

Bir süredir tatilde olan Kaan Urgancıoğlu, yoğun geçen sezonun yorgunluğunu atıyor. Oyuncu sosyal medyada da zaman zaman paylaşımlarda bulunuyor. Kaan Urgancıoğlu’nun son halini gören hayranları ise ‘Savcı Ilgaz’dan eser kalmamış’ yorumunu yapmadan edemiyor.

Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu'nun son halini görenler tanımakta zorluk yaşadı! 8

Tatilin verdiği rahatlıkla saçını ve sakalını uzatan oyuncu yeni imajıyla, Yargı dizisinde her hafta kendisini sinek kaydı traşlı ve düzgün taranmış saçlarıyla gören izleyiciyi şaşırttı.

Yargı'nın Ilgaz Savcısı Kaan Urgancıoğlu'nun son halini görenler tanımakta zorluk yaşadı! 9

Öte yandan Yargı dizisinin yeni sezon hazırlıklarının başladığını geçtiğimiz günlerde dizinin senaristi Sema Ergenekon, instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurmuştu.

Dizinin sezon finalinde Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ karakterinin Pınar Deniz’in hayat verdiği ‘Ceylin’ tarafından öldürüldüğü ortaya çıkmış izleyici bu gelişme karşısında şok olmuştu. Asıl büyük soru ise; Ceylin’in bunu neden yaptığı, o noktaya nasıl geldiğiydi.  Bu sorunun cevabı, dizinin yeni sezon bölümlerinde verilecek.

Kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat,Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Başak Gümülcinelioğlu, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Yargı’nın 2. sezonu heyecanla bekleniyor.