Ana sayfa Sinema Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yıllar sonra buluşturan filmin çekimleri başladı!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yıllar sonra buluşturan filmin çekimleri başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Büyük haber nihayet geldi. Yıllar önce Aşk-ı Memnu dizisinde destan yazan Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un başrollerini paylaştığı yeni filmin çekimleri başladı. İlk duyulduğu andan itibaren büyük heyecan yaratan filmle ilgili her şey soru işareti.

Aşk-ı Memnu 12 yıl önce izleyiciyle buluştuğunda ekranlarda fırtınalar estirmişti. Bilindik bir hikaye olmasına rağmen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’in partnerliği, Aşk-ı Memnu dizisini unutulmazlar arasına sokmuştu. Yıllar geçmesine rağmen dizi hala unutulmadı. Tekrarları hala izleniyor, sosyal medyada gündem olmaya devam ediyor.

Aşk-ı Memnu’nun fırtınalı aşk yaşayan Bihter ve Behlül’ünü canlandıran Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden bir araya geleceği proje duyurulduğu andan itibaren büyük olay yarattı. İkiliyi yeniden birlikte izlemek isteyen hayranları tepkisini sosyal medyadan paylaşmıştı.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yıllar sonra buluşturan filmin çekimleri başladı! 40

İkilinin bir araya geleceği filmle ilgili bugüne kadar pek bir bilgi gelmedi. Ancak dün filmin çekimlerine başlandığı haberi gündeme bomba gibi düştü. Buna göre filmin çekimlerine Şile’de başlandı. Netflix için çekilen filmin bazı sahneleri de New York’ta çekilecek.

Son dönemde Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı, Camdaki Kız gibi çok konuşulan yapımlara imza atan OGM Pictures imzalı filmin hikayesini Nuran Evren Şit yazıyor. Adı henüz açıklanmayan filmin yönetmenliğini ise Gönenç Uyanık yapıyor.

Beren Saat çok uzun süredir setlerden uzakta. Başarılı oyuncu Netflix için çekilen Atiye’nin ikinci sezonundan sonra bir daha herhangi bir projede yer almadı. Kıvanç Tatlıtuğ’da son olarak Netflix’te yayınlanan Yakamoz S-245 dizisiyle hayranlarının karşısına çıkmıştı.