Ana sayfa Sosyal Medya Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel buluşmasında gülümseten detay!

Yargı’nın senaristi Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel buluşmasında gülümseten detay!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisiyle ismi sıklıkla anılan senarist Sema Ergenekon, tatilde dinleniyor, dostları ile bir araya geliyor. 2005 yılından beri sektörde yer alan Ergenekon, Sıla, Senden Başka, Gümüş, Kavak Yelleri, Melekler Korusun, Karagül, Karadayı, Yer Gök Aşk, Lale Devri, Kara Para Aşk, Kara Yazı, Gülperi, Siyah Beyaz Aşk, Zemheri, Menajerimi Ara gibi dizilere de imza atmış bir isim.

Yargı dizisinde Eren karakterine hayat veren Uğur Aslan ile evli olan Ergenekon, emek verdiği dizilerle birlikte sektörün dikkat çeken, başarılı isimlerinden birisi.  Kamera arkasında başarıya imza atan isimlerden birisi olan Sema Ergenekon, Yargı dizisiyle de sıklıkla anılıyor, dizinin hikayesini yazarken 2 yıl boyunca adliye koridorlarında, mahkeme salonlarında mesai harcadığı, hukukçularla çalıştığı da sıklıkla gündeme gelmişti.

Yargı’nın başarısında büyük payı olan Sema Ergenekon, sosyal medyadan da özellikle dizinin izleyicileri tarafından heyecanla takip ediliyor. Ünlü senaristin son yaptığı paylaşım ise Bergüzar Korel ile bir araya geldiği anlar oldu.

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel buluşmasında gülümseten detay! 9

2012-2015 yıllarında ekranda olan ve o döneme damgasını vuran yapımlardan Karadayı dizisinin başarısında büyük rolü olan Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel arkadaşlığı, o günlerden bugünlere devam ediyor. Korel ve Ergenekon’un tatil sezonunda buluşmaları, iki ismin sosyal medya paylaşımlarıyla öğrenildi.

Elindeki telefonda yazılanları görmekte zorlanan Sema Ergenekon’un “Gözlükle daha iyi gördüğünü farketmek” notunu düştüğü fotoğrafın ardından bu kez de aynı gözlüğü takan ve masa örtüsünden aynı masada oturdukları da anlaşılan Bergüzar Korel’i paylaşması güzel bir sürpriz oldu…

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel buluşmasında gülümseten detay! 10

Korel’in de yakın gözlüğünü takarak telefon ekranına bakıp daha iyi gördüğünü farkettiği notu dikkatleri çekti. Oyuncu, “Ve yakın gözlüğü zamanı gelmiş bulunuyor” mesajıyla aşağıdaki paylaşımı yaptı. Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel buluşması ve bu esprili paylaşımları da takipçileri tarafından sosyal medyada dikkat çekti…

Yargı'nın senaristi Sema Ergenekon ve Bergüzar Korel buluşmasında gülümseten detay! 11