Ana sayfa Dizi Haberleri Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisine vedası unutulmayacak!

Çağlar Ertuğrul’un Teşkilat dizisine vedası unutulmayacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı oyunculuğu ile beğenilen Çağlar Ertuğrul, Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde partneri olan Deniz Baysal Yurtçu ile yeniden Teşkilat dizisinde buluşmuştu. İki oyuncuyu tekrar bir başka dizide birlikte görmek, izleyenler için de güzel bir sürpriz olmuştu.

Teşkilat dizisi, daha hazırlıkları yapılırken dikkat çeken bir projeydi. Dizinin ilgi göreceği biliniyordu ama beklenin üstünde bir ilgiyle iki sezondur ekranda yer aldı ve reytingleri yüksek olunca da 3. sezonda devam etme garantisini aldı.

Pazar akşamları yayınlanan dizinin en yakın rakibi Yargı dizisi ile reyting mücadelesi de sezon boyunca kıran kırana sürdü adeta! Diziyi takip edenler, fenomen olan karakterle birlikte başrolde yer alan Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal Yurtçu’yu da ekran partneri olarak çok yakıştırıyorlar.

İkinci sezon finalinden sonra verilen yaz arasında beklenmeyen bir gelişme yaşandı! Dizinin başrollerinden Çağlar Ertuğrul’un ayrıldığı iddiaları gündeme geldi önce. Dizinin resmi hesabından yapılan açıklama sonrasında ise oyuncunun kendi twitter hesabından veda mesajı yayınlaması herkeste şok etkisi yarattı!

Çağlar Ertuğrul'un Teşkilat dizisine vedası unutulmayacak! 8

Teşkilat dizisinde Serdar karakterine hayat veren Çağlar Ertuğrul, 3. sezonda olmayacak. Bu gelişmenin hızla duyulmasının ardından adeta sosyal medyayı salladı Teşkilat dizisi izleyenleri. Diziyi takip eden bazı izleyiciler, Ertuğrul’un ayrılığı karşısında göz yaşlarını tutamadıklarını ifade ederken, kimileri de yaşanan bu üzücü gelişme sonrası kızgınlıklarını, kırgınlıklarını yapım şirketine yansıtıyorlar.

Çağlar Ertuğrul’un gidişinden sonra diziyi artık izlemeyeceğini söyleyenler de dikkatleri çekiyor. Serdar karakteri ile başarılı bir oyunculuk sergileyen Çağlar Ertuğrul, veda mesajıyla da dizideki rolüyle de unutulmayacağını ortaya koydu.

Oyuncu yaptığı açıklamada diziye bir video ile veda etmek istediğini söylemişti. Ancak Ertuğrul’un açıklamasından önce dizinin resmi hesabından ayrılık bilgisi paylaşıldı. Çağlar Ertuğrul da kısa ama anlamlı vedası ile Teşkilat’tan ayrılığını duyurarak herkese teşekkür etti.

Oyuncu, “67 haftada unutulmayacak anılar biriktirdik. Yüzlerce emekçisiyle gurur veren bir iş ortaya çıkardık. En zor şartlarda bile binlerce destekçisinden moral bulduk. Sonsuz teşekkürler! Ve şüpheniz olmasın “Teşkilat” yeni sezonda da son derece heyecanlı olmaya devam edecek” mesajını yayınladı.

Çağlar Ertuğrul'un Teşkilat dizisine vedası unutulmayacak! 9

Çağlar Ertuğrul’un bu mesajına izleyenler adeta yorum yağdırdı! Hala bu karara inanamadıklarını belirten pek çok izleyici, yapım şirketini sert bir şekilde eleştirdi.

Teşkilat dizisinin sezon finalindeki patlama sahnesinde Serdar’ın ölüp ölmediği merak konusuydu. Bu veda ve açıklamanın ardından, Çağlar Ertuğrul’un hayat verdiği karakterin hikayeden ölerek ayrılacağı tahmin ediliyor.