Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, sezon öncesinde enerji topluyor! Tatile bakın kiminle gitmiş?

Aslı Enver, sezon öncesinde enerji topluyor! Tatile bakın kiminle gitmiş?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranlara en son Star TV’de ömrü kısa süren Babil dizisi ile gelmişti Aslı Enver. Polis olan Ayşe isimli bir karaktere hayat veriyordu. Hayranları uzun zamandır ekranda olmayan Enver’i merakla bekliyor. İsmi, çok iddialı bir dizi ile geçmekte ancak henüz bir netlik yok. Bu arada Disney Plus’ın da marka elçisi olan oyuncu, muhtemelen önümüzdeki sezonda yoğun bir süreç geçirecek!

İşte bu yoğunluk öncesinde de bol bol dinlenen ve enerji toplayan Aslı Enver, şu sıralar sosyal medyada tatil pozlarıyla hayranlarını selamlıyor. Oyuncunun tekne tatilinden pozları, renkli görüntülere sahne olurken, bikinili pozlarıyla da konuşuluyor.

Aslı Enver, sezon öncesinde enerji topluyor! Tatile bakın kiminle gitmiş? 9

Aslı Enver, tekne tatilinde doyasıya eğlenirken, tatile kiminle gittiği de bir başka merak konusu olmuştu. Oyuncunun yaptığı paylaşımlarla birlikte ablası Anıl Enver ile tatilde olduğu da anlaşıldı! Abla kardeş keyifli bir tatil yaparlarken çekilen pozları da Aslı Enver hayranları tarafından beğeniyle takip edilmekte.

Aslı Enver, sezon öncesinde enerji topluyor! Tatile bakın kiminle gitmiş? 10

Enver’in yaz sezonunda iyice dinlenip projelerine sonra başlayacağı da anlaşılıyor. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda Netflix için çekilen ve Kaan Urgancıoğlu ile başrolünde oynadığı Sen Yaşamaya Bak isimli filmle gündeme gelmişti. Ardından 14 Haziran’da yayına başlayan Disney Plus ile anlaşma yaptığı öğrenilen Aslı Enver’in dijital platformun marka elçisi olması ve tanıtım filminde de yer almasıyla birlikte yeni projesi de heyecanla beklenmeye başlandı.

Disney Plus için Ay Yapım tarafından çekilecek olan Arayış isimli bir dizi ile anılıyor şu sıralar Aslı Enver. Platformun açılış gecesinde turuncu renkli elbisesi ile boy gösteren oyuncuya Arayış filminden teklif gittiği kulislerde dillendirilmekte. Eğer iddialar doğruysa ve kabul ederse arkadaşını kurtarmak için tarikata sızan bir karaktere hayat verecek oyuncu.

Bu arada yine sıradışı bir başka hikaye ile ekranlara gelmesi de bekleniyor oyuncunun. La Chica Que Limpia adıyla yayınlanan bir Arjantin dizisi olan ve daha sonra ABD’ye de The Cleaning Lady olarak uyarlanan projenin yerli yapımında rol alacağı konuşulmakta Aslı Enver’in…

Benim Adım Farah olarak kulislere yansıyan dizinin konusu da hayli ilginç. O3 Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen dizide oğlunun tedavisi için mafyanın tetikçisi olmayı kabul eden bir temizlikçi kadının hikayesi anlatılmakta.

Aslı Enver, sezon öncesinde enerji topluyor! Tatile bakın kiminle gitmiş? 11

Konuşulduğu gibi bu iki dizide oynamasıyla birlikte Aslı Enver’i önümüzdeki günlerde yorucu bir dönem bekliyor. Oyuncu, çekimler başlamadan ablası ile çıktığı tatilde gönlünce eğleniyor, dinleniyor ve enerji topluyor şu sıralar…