Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin’in kıyafetleri bile aynı!

Yargı’nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin’in kıyafetleri bile aynı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Yargı dizisi, öyle çok beğenildi ve gündem yarattı ki başka ülkelerde de büyük dikkat çekti. Orijinal yerli bir dizi olarak bir gururu da yaşatıyor şu sıralar! Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrolünde oynadığı dizinin senaryosunu Sema Ergenekon yazıyor. Usta kalem, her hafta izleyenlere öyle akıllıca oyunlar oynadı ki bölüm finallerini tahmin etmek bile mümkün olamadı neredeyse!

İkinci sezonu heyecanla beklenen Yargı dizisinin yurtdışında da ses getiriyor olması hem emek veren tüm oyuncular ve ekip için, hem yapımcı hem de izleyici için çok gurur verici. İzleyiciye tahminlerin ötesinde olaylar zinciri kuran bir dizi olarak, rakiplerini zorlan ve daha özgün hikayeler yazılmasını teşvik eden bir dizi Yargı…

Bu kadar başarılı bir senaryosu olan dizi, başka ülkelere satılıyor ve bir süredir bu haberler de gündeme geliyor. Farklı ülkelerde yayınlanmaya başlayan Yargı dizisi ile ilgili bir başka gelişme ise geçtiğimiz günlerde Yunanistan’a uyarlanacağı haberleri olmuştu.

Yargı’nın Yunan versiyonunun çekileceği haberi sonrası meraklı bir bekleyiş de başlamıştı. Gelen ilk karelerde, Yargı’nın Yunan versiyonundaki oyuncuların, Türk versiyonundaki oyunculara olan benzerliğiydi.

Pınar Deniz’e benzeyen Yunan oyuncunun üzerindeki kıyafetleri görenler ise kalakaldı! Dizinin hikayesi ile birlikte karakterlerin, kıyafetlerin, mekanların bile çok benzediği görülmekte…

Yargı'nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin'in kıyafetleri bile aynı! 12

Ceylin’in giyim tarzının, stilinin aynı olduğu görülmekte Yunan versiyonunda. Büyük siyah çantası, hatta elindeki kırmızı kılıflı telefonunun bile aynı olması dikkatlerden kaçmıyor. Pınar Deniz’in giydiği renkte mavi ceket ve beyaz tişört, dizinin sezon finaline damgasını vuran sahnelerde yer almıştı.

Yargı'nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin'in kıyafetleri bile aynı! 13

Ceylin karakteri için uzun ceketler yerli versiyonda tercih ediliyordu. Yunan versiyonda da stili aynen korunmuş… Saç toplama şekli bile aynı! Ayrıca Ceylin’in ilk bölümde kız kardeşi İnci’nin öldürüldüğünü öğrendikten sonra elini duvarlara sürerek ağlamamak, bağırmamak için canını yaktığı, elinin kanlar içinde kaldığı sahne de unutulmaz bir  sahneydi. Yunan versiyonunda, oyuncunun elinin sargılı olması, bu sahne sonrası çekimlerin yapıldığını gösteriyor…

Yargı'nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin'in kıyafetleri bile aynı! 14

Emniyette otururken görülen iki oyuncudan sakallı olanın, Uğur Aslan’ın hayat verdiği Eren Komiser’in Yunan versiyonu olduğu anlaşılıyor. Eren’in meşhur kareli gömleği de Yunan versiyonunda karakterin stilinin aynı olduğunu göstermekte. Karşısında oturan kişinin Ilgaz Savcı olduğu da anlaşılıyor.

Yargı'nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin'in kıyafetleri bile aynı! 15

Dizinin instagram sayfasından yapılan paylaşımdaki fotoğrafları, Sema Ergenekon da kendi instagram sayfasından paylaştı. Pınar Deniz’in de bu paylaşımlara beğeni yaptığı görülüyor. Kaan Urgancıoğlu’nun oynadığı Ilgaz karakterini oynayan kişi de Urgancıoğlu’na benzerliği ile dikkatleri çekiyor…

Yargı'nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin'in kıyafetleri bile aynı! 16

Yargı’nın Yunan versiyonu için hazırlıklar sürerken, Eylül ayında ANT 1 kanalında gösterileceği ifade edilmekte.

Yargı'nın Yunan versiyonundan kareler geldi, tiplemeler aynı çıktı! Ceylin'in kıyafetleri bile aynı! 17

Bu arada Yönetmenliğini Ali Bilgin’in yaptığı Yargı dizisinin yeni sezon çalışmaları başladı. Senarist Sema Ergenekon, yeni bölümleri yazmaya başladığını instagram hesabından duyurdu. Sevilen dizi, Eylül ayında 2. sezonuyla ekranda olacak. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile birlikte kadroda Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Şükran Ovalı, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan ve Merve Ateş gibi isimler yer alıyor.

Ay Yapım imzalı dizinin hikayesi şöyle: Ilgaz dürüstlük, onur, saygı gibi bütün ilkeleri babasından öğrenmiş ve benimsemiştir. Ceylin ise gözü kara ve kurallar söz konusu olduğunda sınır tanımayan bir avukattır ve mesleğini kendi kurallarına göre yapar. Ceylin ve Ilgaz, bu yüzden büyük bir çatışma yaşar, karşı karşıya kalırlar. Kendilerini ikisinin de ailelerine kadar uzanan bir gizem yumağının içinde bulacaklardır.