Ana sayfa Sosyal Medya Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı filmin hikayesi merak konusu oldu!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un oynadığı filmin hikayesi merak konusu oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yıllar önce Kanal D’nin unutulmayan, tekrarlarıyla bile izlenme rekorları kıran dizileri Aşk-ı Memnu’nun ardından Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeniden bir projede buluşmaları, ikilinin yerli yabancı hayranlarını heyecandan coşturmuş durumda adeta! 2008-2010 yıllarında ekrana gelen dizideki Behlül ve Bihter olarak unutulmayan iki oyuncu, bir film için kolları svadılar şu sıralarda…

Uzun yıllardır hayranları ikiliyi yeniden bir arada görmek istediklerini ısrarla sosyal medyadan söylüyor, bu dileklerini yapımcılara ulaştırmak için her yolu deniyorlardı. Sonunda bu ses duyuldu ve dizide olmasa da bir filmde birlikte kamera karşısına geçecekler tekrar.

Netfilx için çekilecek olan filmin çalışmalarının başladığı bir süre önce gündeme gelmişti. Bu arada iki oyuncuyu sette yeniden görmek için hayranları da can atıyordu. Hiç bir görüntünün sızdırılmadığı setten, bir paparazzi tarafından Şile sahilinde çekilen bir fotoğraf, adeta sosyal medyada coşkuyla karşılandı!

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı filmin hikayesi merak konusu oldu! 9

Aradan geçen 12 yılın ardından, iki oyuncuyu, uzaktan da olsa aynı kare içinde görmüş olmak, pek çok hayranı için bir rüyanın gerçekleşmesi! Bu nedenle çok da net olmayan fotoğraf, sosyal medyada çok konuşuldu, paylaşıldı. Sosyal medyadan hızla yayılan fotoğrafta, çekim öncesinde görülüyor iki oyuncu.

İkilinin bazı hayranları “Yarım kalan aşk devam anlaşılan, ‘Behlül ve Bihter umarım aynı sevgiyi yakalarlar” şeklinde yorumlarla hala Aşk-ı Memnu’yu ansalar da bambaşka karakterler ve bambaşka bir hikaye ile izleyiciyle buluşacak iki oyuncu.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı filmin hikayesi merak konusu oldu! 10

OGM Pictures imzalı filmin senaryosunu Nuran Evren Şit yazıyor. Gönenç Uyanık’ın yönetmenliğini yaptığı filmin çekimlerinin bir kısmının İstanbul’da, bazı sahnelerinin de ABD’de çekileceği biliniyor. Hatta yakın zamanda ekibin New York’a gideceği de gündeme geldi. Fakat dizinin konusuyla ilgili çok fazla bir bilgi yok. İki oyuncu dizide kimi oynayacaklar, nasıl bir hikayenin kahramanları? Şimdilik bu soruları yanıtını bulmuş değil… Ancak kulislerden gelen bilgilere göre bu bir aşk filmi.

Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ'un oynadığı filmin hikayesi merak konusu oldu! 11

Muhtemelen Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i izleyici yine büyük bir aşkın kahramanları olarak izleyecekler. Zaten izleyicinin beklentisi de bu yönde. İki ismi bir kez daha buluşturan projenin, bir aşk hikayesi olması, en büyük arzusu hayranlarının. Henüz filmin ismi ve konusuyla ilgili konular netlik kazanmasa da bir aşk filmi olduğu konuşulmakta…