Ana sayfa Dizi Haberleri Yarım Kalan Aşklar dizisi için Dilan Çiçek Deniz’in dikkat çeken değişimi!

Yarım Kalan Aşklar dizisi için Dilan Çiçek Deniz’in dikkat çeken değişimi!

tarafından ker_def

Dilan’a yeni imaj… Dilan Çiçek Deniz, uzun aradan sonra yeni film ve dizisi için yep yeni imajıyla ortaya çıktı! Dilan Çiçek Deniz, Çukur dizisinden ayrıldıktan sonra, yeni projelerin hazırlığına ve kendini geliştirdiği farklı eğitim programlarına odaklanmıştı.

Yarına Tek Bilet isimli Netflix’in ilk orijinal Türk sinema filmi ile gündemde olan oyuncu, önümüzdeki hafta yeni dizisi için çekimleri başlayacak. Burak Deniz ile başrolünde yer aldığı yeni dizisi için hazırlık yapan Dilan Çiçek Deniz, değiştirdiği saç stiliyle dikkat çekti.

Yarım Kalan Aşklar dizisi için Dilan Çiçek Deniz'in dikkat çeken değişimi! 9

Dilan, bugünlerde seyirciyle buluşan Metin Akdülger ile başrolü paylaştığı ‘Yarına Tek Bilet’ filmi için kamera karşısına kahküllü saçıyla geçmişti. Genç oyuncu, rol arkadaşı Burak Deniz ile önümüzdeki hafta çekimlere başlayacağı ‘Yarım Kalan Aşklar’ dizisi için de saç imajını kısa modele dönüştürdü.

Yarım Kalan Aşklar dizisi için Dilan Çiçek Deniz'in dikkat çeken değişimi! 10

‘Bu küçük yenilikle çok özlediğim setlere kavuşmanın da mutluluğunu yaşıyorum” diye konuşan güzel oyuncu, durgun karantina dönemi sonrasında başlayan iş yoğunluğundan memnun olduğunu belirtiyor.

Yarım Kalan Aşklar dizisi için Dilan Çiçek Deniz'in dikkat çeken değişimi! 11