Ana sayfa Dizi Haberleri Yarım Kalan Aşklar dizisinde beklentiler başka, gerçekler başka!

Yarım Kalan Aşklar dizisinde beklentiler başka, gerçekler başka!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Blu TV’de yayınlanacak olan Yarım Kalan Aşklar büyük heyecan yarattı. Dizinin hikayesi oldukça çarpıcı… Geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz birinin bedeninde dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini izleyeceğiz.

Gazeteci Ozan ile Elif’in aşk hikayesinde başrolleri Burak Deniz ile Dilan Çiçek Deniz paylaşacak. Ancak gelen ilk bilgiler Ali Atay’ın başrolde yer alacağı şeklindeydi.

Hatta Ali Atay ile Hande Erçel’in başrolü paylaşması bekleniyordu. Hande Erçel, yeni dizisi nedeniyle projeden çekildi. Diziyle ilgili ilk resmi bilgiler paylaşılınca anlaşıldı ki Ali Atay da yok.

Ali Atay’ın neden diziden ayrıldığı merak ediliyor. Başrol ikilisinin yenilenmesi herkesi şaşırttı. Ayrıca Cem Davran da dizinin ekibine katılan isim oldu.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde beklentiler başka, gerçekler başka! 8

Diziyi merakla bekleyen izleyiciler, Ali Atay ismini duyunca bir hayle heyecanlanmıştı. Ancak Burak Deniz – Dilan Çiçek Deniz ikilisinin başrolde yer alması büyük şaşkınlık yaşattı.

Dizinin hikayesi ise herkesi sarsacak nitelikte…

Gazeteci Ozan, kendisi gibi gazeteci olan Elif ile evlenmek üzeredir. Gözükara gazeteciliği ile tanınan Ozan gizemli ve zor bir haberin peşindedir.

Yarım Kalan Aşklar dizisinde beklentiler başka, gerçekler başka! 9

Birbirlerini delicesine seven ikilinin hayatındaki mutlu tablo korkunç bir olayla son bulacaktır: Ozan, trafik kazası geçirerek hayatını kaybeder.

Ancak Ozan, kaybettiği hayatını yeni bir bedende tekrar bulacaktır. Hayata başka bir beden ile geri dönen Ozan’ın önünde iki zorlu görev vardır: Onu kimin öldürdüğünü bulmak ve Elif’e tüm gerçekleri anlatmak.