Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in 11 yıl önce başrolünde yer aldığı dizi ABD’de yayınlanacak!

Engin Akyürek’in 11 yıl önce başrolünde yer aldığı dizi ABD’de yayınlanacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek, sadece yeni dizisi Sefirin Kızı ile değil, eski dizileriyle de yurt dışında geniş bir coğrafyayı etkiliyor… Özellikle Latin Amerika ülkelerinde oyuncunun birçok dizisi yayınlanıyor. Ayrıca ABD’de yaşayan İspanyolca konuşan izleyiciler için de Engin Akyürek’in dizileri tercih ediliyor.

2009 yılında yayınlanan Bir Bulut Olsam isimli dizi de Hispanik grup için, yani İspanyolca konuşan kişiler için yayın yapan Thema Amerika kanalı tarafından satın alındı.

Kanal D’de yayınlandığı dönemde büyük ilgi gören dizide Melisa Sözen, Aslıhan Gürbüz ve Engin Altan Düzyatan da başrolde yer almıştı.

23 Şubat 2009 ile 24 Aralık 2009 tarihleri arasında toplam 29 bölüm olarak yayınlanan Bir Bulut Olsam, dram hikayesiydi…

Engin Akyürek'in 11 yıl önce başrolünde yer aldığı dizi ABD'de yayınlanacak! 7

Mardin’de Suriye sınırında yer alan kara mayınlarının sınır köylere kaymasını ve bu sebeple birçok insanın hayatını kaybetmesini konu edinen Bir Bulut Olsam, farklı konusu ile dikkat çekmişti.

Amerika Birleşik Devletleri’nde 19 Haziran’da yayınlanmaya başlanacak olan Bir Bulut Olsam dizisinin nasıl bir sonuç elde edeceği merak ediliyor.