Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın son açıklaması olay! Kuruluş Osman işi çok zor! 5 şartı var!

Engin Altan Düzyatan’ın son açıklaması olay! Kuruluş Osman işi çok zor! 5 şartı var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan’a dizi kabul ettirmek bu gelişmeden sonra çok zor! Engin Altan Düzyatan’ı Kuruluş Osman’a bekleyenler bu açıklamadan sonra beklemeyin! Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, son yılların en başarılı aktörlerinin başında geliyor. Diriliş Ertuğrul’daki 5 sezonluk performansı ile hala akıllarda olan oyuncu, yurt dışında da son yıllarda en çok tanınan Türk oyuncuların başında geliyor.

Diriliş Ertuğrul’un yayınlandığı her ülkede Engin Altan Düzyatan hayranlığı da katlanarak artıyor. 2019-2020 sezonuna Kurşun dizisi talihsizliği ile başlayan Düzyatan, 6 bölüm süren bu yapımda çok iyi performans sergilemesine rağmen reytingler beklentilerin altında gelmişti.

Kuruluş Osman’a katılacağı iddiaları boş çıkmış, oyuncu böyle bir planlama olmadığını açıklamıştı.Ancak hayranları sosyal medyada ısrarla Kuruluş Osman’a katılmasını isteyen yorumlar yapıyor. Engin Altan Düzyatan ise bambaşka bir ruh halinde yaşıyor… Oyuncu, daha önce canlandırdığı karakterleri yeniden canlandırarak kendini tekrarlamak istemiyor. Diriliş Ertuğrul ile Kuruluş Osman’ı iki ayrı dizi projesi olarak gören oyuncu, zaten yaptığı bir şeyi yeniden yapmak istemiyor.

Katıldığı sohbet programında “Tekrar tarihi bir projede yer almayı düşünüyor mu?” şeklindeki soruyu yanıtlayan oyuncu, dikkat çeken sözler söyledi.

Engin Altan Düzyatan'ın son açıklaması olay! Kuruluş Osman işi çok zor! 5 şartı var! 9

Bir projede rol almayı kabul etmek için artık kritekleri olduğunu anlatan oyuncu, birçok farklı açıdan değerlendirme yapıyor. Engin Altan Düzyatan, bu kriterler nedeniyle her teklif edilecek rolü kabul edecek birisi olmadığını da net bir şekilde ifade etti.

Peki ne söyledi? İşte Engin Altan Düzyatan’ın soruya verdiği ve nasıl projeler beklediğini anlatan sözleri:

“Bir projeyi seçerken tarihi proje mi, günümüz projesi mi diye değerlendirmiyorum. Hikayesine göre, oynayacağım karakterin bende yarattığı etkiye, ya da toplumda yaratacağı etkiye göre değerlendiriyorum artık. Hiç bilmiyorum, evet oynayabilirim. Oynamayabilirim de… Bu tamamen karşıma çıkacak senaryolara ve benim hissettiklerime bağlı.

Beni heyecanlandırıyor mu, heyecanlandırmıyor mu diye bakıyorum. Bu işin içinde olmak, o işin bende yaratacağı izlenimler, duygular beni tatmin ediyor mu etmiyor mu diye bakıyorum. Ya da rol beni zorlayacak mı ya da gerçekten benim bir şey yapmama gerek olmadan rahatlıkla oynayabileceğim bir rol mü?

Eğer rahatlıkla oynayabileceğim bir rol ise tercih etmek istemiyorum. Beni daha çok zorlayacak rollerde oynamak istiyorum. Kendimi öyle geliştirebileceğimi düşünüyorum. O yüzden de buna dikkat ediyorum.

Gerçekten beni zorlar mı, kendimi nasıl zorlayabilirim. Tek baktığım bu şu aralar. Çünkü öbür türlü zaten yapabildiğin şeyleri tekrar tekrar yapmanın bir manası yok. O yüzden de ben kariyerimin başından itibaren farklı farklı rolleri izlemeye özen gösterdim.”

Engin Altan Düzyatan'ın son açıklaması olay! Kuruluş Osman işi çok zor! 5 şartı var! 10

Engin Altan Düzyatan’ın bu sözleri artık kolay kolay birbirine benzeyen rollerde yer almayacağını anlatıyor. Kuruluş Osman dizisinde de yer alması pek de mümkün görünmüyor. Ayrıca kabul edeceği işlerin çok iyi projelendirilmesi ve toplumu etkileyebilecek roller olması da şart. Engin Altan Düzyatan’ın artık bir projeyi kabul etmesi için şartları var.

1-Rol kendisini zorlamalı.

2-Daha önce canlandırdığı bir rol olmamalı.

3-Toplumda etki bırakmalı.

4-Canlandıracağı karakter kendisini tatmin edebilmeli.

5-Senaryo çok etkili olmalı….

Ünlü oyuncu, zaman zaman sosyal medyadan da paylaşımlar yapmaya devam ediyor. İşte Düzyatan’ın instagram hesabından paylaştığı son hali…

Engin Altan Düzyatan'ın son açıklaması olay! Kuruluş Osman işi çok zor! 5 şartı var! 11