Ana sayfa Dizi Fragmanları Yarım Kalan Aşklar dizisinin sıradışı hikayesi!

Yarım Kalan Aşklar dizisinin sıradışı hikayesi!

tarafından ker_def

Başrollerinde Burak Deniz ve Dilan Çiçek Deniz’in, kadrosunda ise Cem Davran’ın yanı sıra Ezel Akay, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin yer aldığı BluTV özel yapımı olan ‘Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimleri son hızla devam ediyor.

Dilan Çiçek Deniz ve Burak Deniz ikilisinin iyi bir uyum yakaladığı dizinin hikayesi de herkesi şaşırtacak derecede ilginç olaylarla dolu. “Yarım Kalan Aşklar” geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybedip sürpriz bir bedende dünyaya geri dönen Ozan’ın hikayesini anlatıyor.

Bugüne kadar alışılagelmiş dizi senaryolarından farklı olarak, bambaşka bir hikaye ile gündeme damga vuracak olan ‘Yarım Kalan Aşklar’, aşk ve aksiyon dolu sahneleri ile; yeni bir hayatta, yeni bir bedende, yarıda kalmış bir aşkın zorlu sınavını anlatacak.

Seneler sonra yönetmen Umur Bugay ile yeniden buluşan Cem Davran, cinayet büro amiri Nevzat karakterine hayat veriyor. Davran, dizinin çok kıymetli ve tadının olduğunu belirterek, genç ve dinamik bir ekip ile çalıştığı için de çok mutlu.