Ana sayfa Dizi Haberleri Çatı Katı Aşk dizisi, Bay Yanlış’ın düştüğü duruma düştü!

Çatı Katı Aşk dizisi, Bay Yanlış’ın düştüğü duruma düştü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yaz ekranında diziler bir bir görücüye çıktı. İlk olarak Gençliğim Evyah dizisi izleyicilerle atv ekranında buluştu. Reytingleri çok yüksek olmasa da eğlenceli hikayesi ile izleyici bu yapımı sevdi ve devam etmesi kesin… Sonrasında Fox TV’nin iki dizisi arka arkaya ekrana geldi.

İlk olarak Bay Yanlış dizisi başladı, ancak ilk bölümün reytingleri düşük geldi. 3’lü reytingler daha sonra ikinci bölümde 4-5 arasına yükseliş ile düzeldi… Bay Yanlış büyük bir hayal kırıklığı ile başladı ama sonrasında düzeltti.

Çarşamba günü Sen Çal Kapımı dizisi çok iyi başladı. 5’li reytingler sezonun en iyi başlangıcı olarak kayıtlara geçti… Kerem Bürsin ve Hande Erçel ikilisi izleyicilerini yakaladı ve başarılı sonuçlar alacağa da benziyor.

Çatı Katı Aşk dizisi, Bay Yanlış'ın düştüğü duruma düştü! 7

9 Temmuz Perşembe günü ise bu sefer Çatı Katı Aşk dizisi ilk bölümü ile Kanal D ekranına geldi. Furkan Andıç ve Ezgi Şenler ikilisinin iyi bir uyum yakaladığı daha ilk bölümden ortaya çıktı. Ancak dizinin reytingleri Bay Yanlış gibi 3’lü oranlarda gelince bu da kötü bir başlangıç olarak kayıtlara geçti.

Bay Yanlış dizisi gibi Çatı Katı Aşk da ikinci bölümde reytinglerini düzeltebilir mi, işte bu soru işareti..

Dizi 1. bölümüyle totalde 3.23 reytingle 3., AB’de 2.17 reytingle 5., ABC1’de 3 reytingle 4. oldu.