Ana sayfa Dizi Fragmanları Yarım Kalan Aşklar fragmanında Tolga Sarıtaş sürprizi!

Yarım Kalan Aşklar fragmanında Tolga Sarıtaş sürprizi!

tarafından ker_def

Yeni sezonda Arıza isimli dizi ile ekrandaki yerine almaya hazırlanan Tolga Sarıtaş, öncesinde Yarım Kalan Aşklar isimli dizide ortaya çıktı. Burak Deniz’in canlandırdığı Ozan karakterinin ilk halini canlandırdı. Bazı hikayeler bittiğinde başlar. Yeni bir bedende, yarım kalan hayatın peşinde! Sloganı ile tanıtılan dizinin fragmanında Tolga Sarıtaş’ı gören hayranları bir hayli şaşırdı.

Burak Deniz, Dilan Çiçek Deniz, Cem Davran, Esra Ruşan, Nazlı Bulum, Cihat Süvarioğlu, Ezel Akay ve Gizem Ünsal gibi önemli isimlerin yer aldığı merakla beklenen Yarım Kalan Aşklar isimli dizinin ilk fragmanı yayınlandı.

BluTV özel yapımı ‘Yarım Kalan Aşklar’ın oyuncu kadrosunda sürpriz bir isim dikkatleri çekiyor. Yapımını TIMS&B Productions’ın, yapımcılığını ise Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği dizi için uzun süredir yoğun bir çalışma dönemi yaşanıyor.

Projenin yönetmen koltuğunda usta yönetmen Umur Turagay otururken, senaryo ekibinde Ethem Özışık, Hakan Bonomo ve Ercan Uğur gibi kalemi kuvvetli isimler bulunuyor.

Çekimleri devam eden ‘Yarım Kalan Aşklar’ çok yakında BluTV’de izleyici karşısına çıkacak. İşte dizinin ilk fragmanı:

Bugüne kadar alışılagelmiş dizi senaryolarından farklı olarak, bambaşka bir hikaye ile gündeme damga vuracak olan ‘Yarım Kalan Aşklar’, aşk ve aksiyon dolu sahneleri ile; yeni bir hayatta, yeni bir bedende, yarıda kalmış bir aşkın zorlu sınavını anlatacak.