Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, Avlu, Tehlikeli Karım ve diğerleri… Yeni dizilerin hepsi hayal kırıklığı!

Yasak Elma, Avlu, Tehlikeli Karım ve diğerleri… Yeni dizilerin hepsi hayal kırıklığı!

tarafından zk zk

Farkında mısınız, sezon başından beri onlarca dizi ekrana geldi, pek çoğu daha ilk bölümlerinde ekrana veda etti. Çoğunun isimlerini dahi hatırlamıyoruz. Oysa bundan bir kaç ay önce büyük iddialarla, emeklerle başlayan diziler, birer birer döküldüler. Yerine hemen yenileri geldi, gelmeye de devam ediyor. İlginç bir sezon yaşıyoruz.

Hazırlıkları devam eden ve ekrana gelmek için gün sayan diziler de var hala. Aslında sezon diye bir şey de kalmadı bu ortamda.

Peki bu yaşananlar dizi sektörü açısından nasıl bir duruma işaret ediyor? Bunca dizinin hayal kırıklığı yaratıp bir kaç bölümde bitmesi normal mi? Mesut Yar, Posta’daki köşesinde konuyu bakın nasıl değerlendiriyor:

“DİZİ SEKTÖRÜNÜN SONUNA MI GELDİK?

Beni düşündürüyorlar. “8. Gün” (atv), “Yasak Elma” (FOX), “Avlu” (Star TV), “Tehlikeli Karım” (Show TV), “İnsanlık Suçu” (Kanal D). Hepsi yeni dizi…

İyi de içlerinden hiçbiri “of be reyting listelerini yıkıp geçti” etkisi yaratamadı. Birkaçı için sezon sonuna varmadan final garantisi bile belirdi… Peki ya sıradaki diziler? Bakın; “Nefes Nefese”, “Yaşamayanlar”, “Servet”, “Gül Madeni”, “Deli Fişek”, “Kalbimin Sultanı”, “Cennetin Kuzeyi” gibiH işler yayın sırasını bekliyor…

İçlerinden ortamları sallayacak bir efekt çıkarabilen olmazsa “dizi sektörünün sonuna geldik” diyebilmek de bir ihtimal. Merak ediyorum, acaba neler olacak?”