Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma, başka dizilerin klişesine düşerse büyük hata yapar!

Yasak Elma, başka dizilerin klişesine düşerse büyük hata yapar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Fox TV’nin yeni dönemde en umut veren projelerinden birisi olan Yasak Elma, yeni dizilerin akıbetine uğramadı ve hızla reytingin üst sıralarına çıkmayı başardı.

Pazartesi gibi zor bir günde bu hafta Total ve AB kategorilerinde 4. sıraya yükselen dizide yaşanan gelişmeler, izleyenler tarafından da merakla izleniyor.

Şevval Sam, Talat Bulut, Sevda Erginci, Eda Ece ve Onur Tuna’nın başrollerinde oynadıkları dizinin dün akşam yayınlanan 5. bölümünden sonra 6. bölüm tanıtımındaki bir sahne dikkat çekti.

Zeynep ve Alihan arasında gelişen aşkı öğrenen Ender, ikiliyi Yıldız ile vuracak! Yeni tanıtımda Zeynep’in de ablası Yıldız gibi zengin adamları tavlama peşinde olduğu, iki kardeşin kurnazca bir oyunun içinde olduklarını Alihan’a söyleyen Ender’in bu sözleri, sosyal medyada büyük yankı buluyor.

Yasak Elma, başka dizilerin klişesine düşerse büyük hata yapar! 7

Dizinin en saf ve aşık karakterleri Zeynep ve Alihan çiftini çoktan kabullenen izleyenler, Alihan’ın Ender’in bu sözlerinden sonra Zeynep’e cephe alması halinde bir klişeye düşüleceği görüşünde birleşiyor. Alihan gibi kültürlü bir adamın, Zeynep gibi bir kızı değerlendirememesi, Ender’in sözlerine inanıp Zeynep’i itmesi durumunda diziyi izleyenler sosyal medyada kazan kaldıracağa benziyor.

Yapılan yorumlarda Ender’e bu masum aşka saldırması nedeniyle tepki duyan dizinin izleyicileri, şimdi Alihan’ın bu sözler karşısında ne yapacağını büyük bir merakla bekliyor. Alihan ve Zeynep’i çok yakıştıran izleyiciler, Alihan’ın Ender gibi bir kadına inanmaması gerektiğinde hem fikir.

YASAK ELMA TÜM BÖLÜMLER, SAHNELER VE VİDEOLAR İÇİN TIKLAYIN

“Şimdi de Zeynep’e mi sardın” şeklinde yorumlarla Ender’e kızgınlıklarını dile getiren izleyenler, Alihan’ın kültürlü, okumuş bir adam olduğunu ve gerçekleri göreceğini umut ediyor ancak düşünüldüğü gibi olmazsa da Yasak Elma, klişe bir şekilde kısır döngüye saracak. Dizinin sürükleyici ve hızlı gelişen konuları içerisinde Alihan ve Zeynep hikayesinin bu tür bir döngüye girmesini ise kimse istemiyor.

İşte yeni bölümle ilgili çok konuşulan o tanıtım: