Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma başlamadan, Eda Ece’nin yeni sezon tarzı ortaya çıktı!

Yasak Elma başlamadan, Eda Ece’nin yeni sezon tarzı ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 6. Sezon çekimleri henüz başlamayan Yasak Elma için heyecan dorukta! Dizinin sıkı takipçileri, yeni sezon öncesinde kimin gidip kimin kalacağı sorularının yanıtını henüz bulmuş değil! Diziden giden isimlerden birinin Berk Oktay olduğu şimdilik net! Zira kendisi şu sıralar atv’nin Bir Küçük Gün Işığı dizisi ile ekrana gelmeye başladı bile!

Sezon finalinde araçtan Yıldız’ın sağ çıkacağı da belli ama Ender için hala net olmayan durumlar söz konusu! Dizinin iki başrolü Eda Ece ve Şevval Sam’ın Yasak Elma’da devam edip etmeyecekleri merak konusuydu. Eda Ece, Sam ile birlikte yeni sezonda olacaklarını bir süre önce belirtmişti. Yaptığı son paylaşım ile Yasak Elma’da kendi varlığı netleşti ama Şevval Sam konusu hala havada!

Bu arada dizinin önce Ekim ayında başlayacağı konuşuluyordu ancak Eylül ayına çekildiği de yine bir süre önce gündeme gelmişti. Entrikası ve kahkahası bol dizinin çekimlerinin ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor ama Eda Ece, instagram sayfasından yaptığı paylaşımla, yeni sezondaki tarzını da ortaya koymuş oldu!

Yıldız karakteri ile Yasak Elma’nın vazgeçilmezi olan Eda Ece, yaz boyunca tatil yaptı, dinlendi. Oyuncu, sezon finalinin hemen ardından açık sarı olan saçlarını biraz daha koyulaştırmıştı. Sezon başlarken nasıl bir imaj yapacağı da özellikle kadın hayranları tarafından merakla bekleniyordu.

Eda Ece’nin 6. sezon öncesi dikkat çeken paylaşımında, saçlarının üst tarafının biraz koyu ve alt kısımlarının da daha açık olduğu aynı zamanda daha da uzadığı görüldü. İmaj yenileyen oyuncu “Saçlar hazır, sezonu açıyorum bu hafta!” notuyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Yasak Elma başlamadan, Eda Ece'nin yeni sezon tarzı ortaya çıktı! 7

Hem yeni imajını ilk kez paylaştı hem de notuyla dizinin yakında çekimlerinin başlayacağı haberini de vermiş oldu Eda Ece. Oyuncunun ‘Sezonu açıyorum bu hafta” notu, çekimlerin başlamasını işaret ettiğine yoruldu. Yasak Elma dizisinin Eylül ayı bitmeden ekranda olması bekleniyor.

Yeni sürprizler ile birlikte yine bir zaman atlaması yaşanması da olası. Dizinin hemen her sezon öncesinde yaşanan zaman atlamalarından biriyle daha yeni sezonu açması bekleniyor. Bu arada diziye kimlerin dahil olduğu da yakın zamanda yavaş yavaş ortaya çıkacak…