Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi 3. sezonunda akıl almaz olaylar olacak!

Yasak Elma dizisi 3. sezonunda akıl almaz olaylar olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başlıktaki bu sözler bizim yorumumuz değil. Bizzat Eda Ece’nin yorumu. Ünlü oyuncu instagram hesabından yaptığı paylaşım ile Yasak Elma dizisindeki son set günü olduğunu ve sezon finali çekimlerinin tamamlandığını açıkladı.

Geçtiğimiz Ağustos ayından bu yana sette olduklarını hatırlatan Eda Ece, çok yorulduğunu ve artık dinlenme zamanı olduğunu söyledi.

Eda Ece, “Bomba bir sezon finalimiz var” diyerek heyecanı iyice yükseltti. Oyuncu, 3. sezonun da bomba gibi olacağnı, akıl almaz şeyler yaşanacağını belirtti.

Oyuncu, “Bu yorgun halimle bile sezon finalini okuyunca ve yeni sezon olacakları duyunca gerçekten çok heyecanlandım. Akıl almaz şeyler olacak” ifadeleriyle dikkat çekti.

İşte o paylaşım:

Veeee geldik #YasakElma sezon finaline! Seni bir süreliğine özleyeceğim Yıldız’ım! Agustos ayından beri setteyiz, bugün son iş günümüz. Yorulduk ama değdi, şimdi dinlenme zamanı! Bomba bir sezon finalimiz var gerçekten, bu yorgun halimle bile sezon finalini okuyunca ve yeni sezon olacakları duyunca gerçekten çok heyecanlandım, akıl almaz şeyler olacak??⚡️ Yarın akşam 20.00 @foxturkiye sezon finalimizi kaçırmayın. Eylül’de daha gizemli bir Yasak Elma’yla karşınızdayız ?! not: final elbisem tabiki Yıldız’lı, ayakkabılarım da Lady Gaga’nın oscar ayakkabıları?? @rutkayozis @alyanihankoyunpinar ??? Sezon finalini sakın kaçırmayınnnn yarın bombaaa ??⚔️ @medyapimresmi @yasakelmafox ??❤️

Yasak Elma dizisi 3. sezonunda akıl almaz olaylar olacak! 7