Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi bir ünlü oyuncuyu daha hayranları ile buluşturdu!

Yasak Elma dizisi bir ünlü oyuncuyu daha hayranları ile buluşturdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oyunculuğun yan sıra sunuculuk da yapan, kariyerine devam eden Şebnem Dönmez, her zaman ekranda yer alan isimlerden birisi değil. Bazı projelerde izleyebildiğimiz ve rolünün hakkını veren isimlerden olan Şebnem Dönmez, 1974 yılında Almanya’da dünyaya geldi.

1990 yılından itibaren projelerde görmekte olduğumuz Şebnem Dönmez, bugüne kadar birbirinden farklı ve özel rolleri canlandırdı. Medcezir dizisindeki Sude karakteri akıllardan çıkmayan oyuncu, son dönemde çok az sayıda projede göründü. 2018 yılında Avlu dizisine konuk olan Şebnem Dönmez, ardından Zemheri dizisiyle 2020 yılında yeniden setlere dönüş yaptı. Oyuncu; 10 Bin Adım isimli dijital dizideki kısa rolünün yanı sıra, 2021 yılında Son Yaz isimli dizide Serap olarak izleyicilerin karşısına çıktı.

Yasak Elma dizisi bir ünlü oyuncuyu daha hayranları ile buluşturdu! 8

Şebnem Dönmez’i yeniden ekranlara döndüren yapım ise Yasak Elma dizisi oldu. Entrikaların bir türlü bitmediği, bir noktada kendisi ile dalga geçen dizi olarak anılan Yasak Elma, ünlü oyuncunun yeni adresi oldu.

Şebnem Dönmez hayranları da bu durumdan son derece memnun. Handan Kılıç karakteri ile hikayeye dahil olan oyuncu, Biran Damla Yılmaz’ın canlandırdığı Kumru karakterinin annesi olarak izleyicilerle buluştu.

Entrika rüzgarlarının Şebnem Dönmez’in gelişi ile daha da sertleşeceği Yasak Elma, ünlü oyuncuyu yeniden izleyicilerle buluşturan yapım olmayı başardı.

Yasak Elma dizisi bir ünlü oyuncuyu daha hayranları ile buluşturdu! 9

Yasak Elma, beşinci sezonuyla bile çok ilgi gören ve her hafta reytinglerde çok iyi sonuçlar alabilen bir dizi. Altıncı sezonu için de hazırlıklar başladı ve hikayeye dahil olan tüm oyuncular, sosyal medyanın gündeminde bir şekilde yer almayı başarıyor.