Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi Çukur ve Söz dizilerine çelme takarsa şaşırmayın!

Yasak Elma dizisi Çukur ve Söz dizilerine çelme takarsa şaşırmayın!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Çukur ve Söz dizileri yeni sezona hazırlanıyor.

17 Eylül Pazartesi akşamı her iki dizinin de yeni sezon ilk bölümleri ekrana gelecek.

İki dizi de oyuncu kadrosunu yeniledi.

Hikayeler de de ciddi bir değişim olacak.

Yeni karakterlerle iki dizi de yine çok iddialı…

Ancak Yasak Elma dizisi unutuluyor…

Talat Bulut’un taciz iddialarının gölgesinde geçen hafta başlayan ilk bölüm karşısında maça rağmen çok önemli reyting elde etmişti.

Yani Yasak Elma’yı hesaba katmamak büyük hata olur.

Fox TV Genel Müdürü Cenk Soner, Yasak Elma dizisinden büyük beklentileri olduğunu ifade etti.

Vatan’dan Oya Doğan’a konuşan Soner, dizinin geçtiğimiz sezon finaline doğru güçlendiğini ve yaz aylarında da tekrarlarını yayınladıklarını hatırlattı.

Soner, “Diziler sezon finaline giderken çok güçlenir. Tam da öyle bir dönemde başladı Yasak Elma ve kendisine ciddi bir izleyici kitlesi oluşturdu. Yazın da çok tekrarını yaptık ve her zaman izleyiciden karşılığını aldık. Bu kadar rekabetin içinde yerimizden memnunuz. Ama yeni sezonda yükselmesi sürpriz olmaz. Bu proje bunu yapabilecek potansiyelde” ifadelerini kullandı.

Yasak Elma’nın konumundan memnun olsa da Fox TV’nin Çukur ve Söz dizilerinin üzerine çıkabilecek bir potansiyel de gördükleri açık.

Yasak Elma dizisi önümüzdeki haftalarda Söz ve Çukur’un performansına göre reytinglerini artırabilir de aynı da kalabilir. Ancak reytinglerinin düşmesini pek beklemiyoruz.

Sözün özü; Çukur ve Söz dizileri birincilik mücadelesi yapacak diye bekleyenler için Yasak Elma’nın sürprizi gelirse şaşırmamak lazım.