Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi geçen sezondan dersini aldı, aynı hata yapılmayacak!

Yasak Elma dizisi geçen sezondan dersini aldı, aynı hata yapılmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinin 4. sezon çekimleri devam ediyor. Dizide Ender karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şevval Sam, pandemi tehlikesine değindi ve işini yapmaya devam ettiğini belirtti.

Ünlü oyuncu, “Hayat devam ediyor. İşimizin başında olmak zorundayız. Stoklu gidiyorum, çünkü fevkalade bir şey olursa, insanları Yasak Elma’sız bırakmayalım diye” şeklinde konuştu.

Hatırlanacağı üzere birçok dizi Mart ayında Türkiye’de görülmeye başlandığı duyurulan koronavirüs pandemesi nedeniyle stok bölümleri olmadığı için kısa sürede ekrandan silinmiş, televizyon kanalları da bu dönemde eski yapımlara yönelerek açığı kapatmaya çaba harcamıştı.

Ancak sektörün stoksuz ilerlemesinin ani bir sıkıntıda ne kadar büyük bir zarar verebileceği de ilk kez tecrübe edildi. Yasak Elma dizi ekibi de stok bölümler çekerek aynı hataya tekrar düşmek istemiyor.

Şevval Sam da bu duruma dikkat çekerek, Yasak Elma dizisinin 4. sezonunda stoklu ilerleyeceklerinin altını çizdi. Videodan röportajı izleyebilirsiniz.