Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Şevval Sam, Ozan Güven ve Halit Ergenç konusunda dikkatli davrandı!

Şevval Sam, Ozan Güven ve Halit Ergenç konusunda dikkatli davrandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Ender karakterini canlandıran ünlü oyuncu Şevval Sam’ın kadına şiddet konusunda ne kadar duyarlı olduğu ve kadınlara yönelik hem şiddet hem de istismar konusunda sert bir tavır takındığı biliniyor.

Yasak Elma dizisinin setinde Talat Bulut’un bir set asistanını taciz ettiği iddiasının konuşulduğu 2 yıl önce, Şevval Sam, çok ağır sözler söylemiş ve partneri ile de mahkemelik olmuştu.

Ozan Güven’in eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı ile ilgili iddiaların ardından, Halit Ergenç’in Ozan Güven’i savunan sözleri dikkat çekmişti. Halit Ergenç, daha sonra bir açıklama yaparak herkesten bu hatalı sözleri nedeniyle özür diledi.

Muhabirlerle röportaj yapan Şevval Sam, Halit Ergenç’in özür mesajından önce sorulara yanıt vermişti. Oyuncu, muhabirlerin işleri gereği sorduğu Ozan Güven ve Halit Ergenç ile ilgili sorularda dikkatli konuşmayı tercih etti.

Halit Ergenç’in açıklamasını görmediğini belirten oyuncu, Ozan Güven konusunda da yorum yapmak istemedi. Oyuncu, “Ben kimse hakkında yorum yapamam. Benim tek savunduğum, karşı durduğum… Ben şiddete karşıyım. Her gün bu şiddet artarak devam ediyor. İnsan olduğunu düşünen herkesin bu konuda bir farkındalık geliştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Şiddet ilkel insanların başvurduğu bir yöntem” ifadesini kullandı.

Eğitim ve farkındalık ile şiddetin hayatımızdan çıkması gerektiğini ifade eden ünlü oyuncu, ısrarlı sorular üzerine herhangi bir kişinin ismini vermeden, kadına şiddet uygulayan birisiyle aynı filmde rol almayacağının da altını çizdi.

“Bu polemiklere beni sokmayın” diyerek net bir şekilde kimse ile polemiğe girmek istemeyen Şevval Sam’ın zor sorular karşısındaki suküneti, dikkatli tavrı ve hiçbir soruyu geçiştirmeden yanıt verme çabası da ne kadar kaliteli bir sanatçı olduğunu da anlatmaya yetiyor. İşte o röportaj: