Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi için radikal karar; bu işin ucu reytinglere dokunuyor!

Yasak Elma dizisi için radikal karar; bu işin ucu reytinglere dokunuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında izleyicilerle Pazartesi akşamları buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, 4. sezonunda iyi bir performans gösterse de yine de 3.sezondaki büyük çıkışından çok gerilerde bulunuyor. Bunun en önemli nedeni ise artık izleyicilerin hikaye konusunda beklentilerinin karşılanmasındaki zorluk.

Absürd komedi özellikleri ile 3. sezonda dikkat çeken, Eda Ece’nin doğaçlama sahneleri ile keyiflenen izleyiciler, Ender’in abartılı tavırları ile de ekran başında keyifleniyordu. Şahika’nın entrikaları da tuz biber oluyordu. Ancak 4. sezonda benzer bir durum izleyicileri ekran başında tutmak için yeterli değil. Bunu gören yapım ekibi ve senaryo yazarları hikayeyi nasıl heyecanlı hale getireceklerine yönelik yeni bir yol bulmuşa benziyor.

Öncelikle izleyicilerin en çok eleştirdiği konu Yıldız ve Ender işbirliğinin bitirilmesi… Bu iki karakteri birlikte görmek isteyen Yasak Elma hayranları, yeni bölüm fragmanındaki Ender ve Yıldız kavgasından da hoşlanmamıştı. Ayrıca tüm karakterlerin birbirleri ile mücadele eder bir hale gelmesi de dikkatlerden kaçmıyor.

Ancak dizide daha radikal düzenlemeler yapılmakta olduğu da ortaya çıktı. Talat Bulut’un canlandırdığı Halit Argun karakterinin 85.bölümde yani 5 bölüm sonra ölerek diziden ayrılacağı ortaya çıktı.

Gökhan Alkan’ın da yine 85. bölümde Kerim karakterine veda edeceği belirtiliyor. Yani bu gelişmeler de gösteriyor ki, senaristler reytinglerdeki kritik durumun farkında ve radikal adımlarla izleyicileri ekran başında tutmaya kararlı. Bunun için karakterler de feda edilebilir. Halit ana karakterlerden birisi, feda edilmesi çok önemli bir karar.

blank

Gökhan Alkan’ın da diziye katılması çok önemli bir gelişme olmuştu.Oyuncu adına da iyi bir projede yer almak, kariyeri noktasında doğru bir adımdı. Ancak tam da beklentiler karşılanamadı gibi bir durum var.

Kerim de dizide büyük değişim yaşatacak gibi giriş yapmıştı, ancak karakterin yeterince ağırlığının olmadığı da görüldü…  Yıldız ve Kerim arasında bir aşk bekleyen dizi hayranları için de bu karakter şayet ayrılır ise, bu durum tam bir hayal kırıklığı olacaktır.

Alınan bu yeni karar, yeni durum Yasak Elma hayranlarının heyecanını artıracaktır. Yeni katılacak karakterler ile hikaye biraz daha ilginç hale de getirilebilir. İzleyip göreceğiz..