Ana sayfa Dizi Haberleri İyi Günde Kötü Günde’nin finali de bir şeye benzemedi!

İyi Günde Kötü Günde’nin finali de bir şeye benzemedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pat diye dizi bitirince böyle oluyor. İyi Günde Kötü Günde için yolun sonu gelmişti… Reytingler düşük çıkınca dizinin final yapmasına karar verildi. 17 Ekim Cumartesi akşamı da 6. yani final bölümü yayınlandı. Elçin Sangu, Ozan Dolunay ve Yasemin Allen’in başrollerinde yer aldığı dizinin finali ise izleyicileri tatmin etmedi.

Zaten Star TV’ye ani bir karar alıp diziyi bitirdiği için kızgın olan dizi hayranları, finalin de böyle sıkışık bir şekilde gerçekleşmesinden ve tam bir final olamamasından rahatsızlık duyduklarını sosyal medya mesajlarıyla belirtiyorlar.

Birçok izleyici hala Sarp’ın Leyla’yı nikahta neden bıraktığını tam olarak anlamadı. “Annem yüzünden değil” sözü akıllara takıldı, peki neden sorusunu soran izleyiciler tatmin olmadıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Ayrıca bir bölüme her şeyi sığdırmaya çalışan dizi ekibinin çabasına rağmen, final bölümü tam bir final olarak değerlendirilmiyor. İzleyiciler, “Star TV sayesinde güzelim dizinin finaline bak. Bir bölüme her şeyi sığdırmaya çalışırsan böyle olur. Dizinin başlangıç noktası Sarp’ın düğünü neden terk ettğini bile öğrenemedik” diye serzenişte bulundular.

Elçin Sangu da röportajında Star TV’nin kararına tepki göstermişti. Benzer ifadelerin izleyiciler tarafından da dillendirildiği görülüyor. Dizi hayranları “Star TV’ye hiç yakışmıyor. Böyle bitmemesi lazımdı” diye yazıyor…

İşte İyi Günde Kötü Günde dizisinin izleyicileri hiç de memnun etmeyen final sahnesi: