Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi koronavirüsten büyük ders aldı!

Yasak Elma dizisi koronavirüsten büyük ders aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisi 3. sezonu tamamladı. Dizinin yeni bölümlerinin çekimleri Temmuz ayına alındı. Yasak Elma dizisinde koronavirüs pandemisi nedeniyle Mart ayının 3. haftasından bu yana çekimler yapılmıyor.

Şevval Sam ve Eda Ece’nin buluştuğu instagram sohbetinde oyuncuların sözleri, pandemi sürecinden büyük ders alındığını anlatıyordu. Şevval Sam, “Yasak Elma’nın 4. sezon çekimleri için 25 Temmuz’da sete çıkmayı planlıyoruz. Stoklu gitmek için çekimlere erken başlayacağız” açıklamasını yaptı.

Bu sözde önemli olan nokta, stoklu gitme kararının verilmiş olması. Yani pandemi süreci yeniden ikinci bir dalga ile devam edebilir. Farklı bir olumsuzluk da yaşanabilir. Bu durumda dizinin zaman kazanmak için stok yaparak ilerlemesi uygun bulunmuş.

Şevval Sam da pandemi nedeniyle dizinin kötü bir şekilde yakalandığını belirterek şunları anlattı:

“Pandemi beklenmedik bir durum olduğu için stoksuz yakalandık. Elimizde bir kaç bölüm stok olsaydı sizi sezon sonuna kadar mahrum bırakmayacaktık. Diğer diziler gibi yeni sezonu ise eylül ayında açmış oluruz.”